10 April 2011

how else can you do things unless you get organized? you can't.

maestrul şi margareta. nu în timp ce ar trebui să faci altceva, ci acum, pentru că acum e momentul.

o plăcintă cu mere. cea mai bună plăcintă cu mere. pentru că ieri a fost momentul. lucrurile sunt aici, uneori trecutul dă buzna şi ţi se aşază tot pe umeri. ştii însă că e o greutate prea mare şi te scuturi ca de un vis urât. s-a dus. viitorul? nu te gândeşti. sunt aici, acum. planuri mici. peste trei săptămâni plec la paris. un plan mare? nu mă gândesc încă. peste aproximativ 2-3 luni o să urmeze viena. tot un plan. dar nimic cu entuziasm, ci ca un firesc al lucrurilor, un punct pe o linie. trăiesc aici de ceva vreme. e ciudat de bine.

investesc în mine. prin cărţi, prin toate sfaturile pe care le absorb ca un burete, le răsucesc pe câteva părţi (nu pe toate, ca înainte) şi aleg să le urmez. nu povestesc despre obiective măreţe. nu mai am. sunt rezultatul a ceea ce cunosc şi vreau să cunosc mai mult. cu cât ştii mai mult, cu atât ai mai mult control asupra vieţii tale şi reuşeşti, în acest timp, să îţi schimbi traiectoria vieţii.

învăţ să ofer cel mai mult acum. nu învăţ. ofer deja. mă reobişnuiesc să zâmbesc. timpul liber nu există pentru că nu ştiu cum să îl folosesc. există doar timp. şi-l investesc pe tot în mine. şi, cum spuneam, e ciudat de bine.

1 comment:

  1. azi, mi s-a spus sa invat sa traiesc fara timp... ca D-zeu nu a creat timpul. noi trecem prin timp, nu timpul prin noi. :)

    da... investesti timp in tine. e cea mai buna investitie! :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare