25 January 2016

Cărți noi, idei noi, liste noi

Iar munca aceea care împlinește. Weekend lung și blând și bun. Și ore de lectură care n-au ajuns. Și munca pentru un interviu care trebuie terminat astăzi. Și nou articol aici. Și-un fel de plăcere de-a mă trezi din nou dimineața, de-a ajunge acolo unde trebuie să fiu.


2 comments:

  1. Cea mai importantă formă de transmitere a căldurii noastre sufletești este ÎMBRĂȚIȘAREA! Prin ea ne satisfacem nevoia permanentă de contact fizic cu persoana iubită; atingerea printr-o îmbrățișare afectuoasă ne înviorează simțurile, ne trezește la viață, ne dă forța și încrederea de care avem întotdeauna nevoie.

    Îmbrățișează din toată inimă și lasă-te îmbrățișat! Pentru că de cele mai multe ori îmbrățișările sunt expresia clară a sentimentelor ce nu pot fi exprimate verbal, fie din timiditate, fie datorită stărilor emoționante și tulburătoare inspirate de prezența persoanei iubite.

    ReplyDelete
  2. Vrei sa ma cunosti?! Nu imi privi chipul si nu trage concluzii dupa cateva cuvinte pe care le rostesc.Nu imi evalua inteligenta si maturitatea dupa varsta nici dupa conditia sociala. Nu asculta povesti despre mine si nici nu ma privi prin ochii altora pentru ca fiecare ma vede diferit si prea putini ma vad asa cum sunt eu cu adevarat.Nu imi calcula mintea si sensibilitatea dupa greselile facute in trecut pentru ca nu cunosti motivele care m-au adus la infaptuirea acelor lucruri.Nu ma judeca dupa oamenii din aturajul meu,pentru ca nici pe ei nu ii cunostii si fiecare e in felul lui.Vino sa traiesti o zi cu mine.Sa imi vezi esecurile,gandurile si framantarile interioare.Vino sa imi vezi toate starile de la bucurie pana la tristete adanca.Vino sa vezi cum gresesc si cum iert persoanele din jurul meu.Vino sa vezi cum las la o parte durerea mea si o alin pe a altuia.Vino sa vezi cum renunt la multe din dragoste pentru altii.Vino sa-mi cunosti lumea,visele sufletul. Vino sa vezi cat daruiesc si cat primesc inapoi

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.
îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare