17 November 2007

Sa faci dragoste cu un om inteligent

Cu el nu poti face decat dragoste. E prea inteligent pentru a face doar sex. Si in viata de zi cu zi, stie ce sa faca pentru a nu te rani. Nu te face niciodata sa suferi, stie cand sa te imbratiseze, cand sa te sarute si cand sa te lase in pace. Stie ca te vei bucura daca iti va aduce o floare si ti-o va lasa pe perna si te iubeste pentru ca a stiut sa te cunoasca, sa te inteleaga, a stiut sa te faca a lui. Am citit astazi ca pe oameni nu ii poti pierde pentru ca nu sunt ai tai. Nu poti pierde decat obiectele. Eu cred ca poti pierde si un om. Si altcineva te poate pierde pe tine. Dar el, fiind un om inteligent, va sti sa faca in asa fel incat sa nu te piarda. Si te va iubi toata viata pentru ca va sti sa pastreze vie dragostea. Nu mi se pare nimic mai frumos decat un om inteligent. Poate gresesc, poate am prea mare incredere ca numai un astfel de om ar fi incapabil de greseli puerile... Si totusi, nu te-ai abandona lui cu o incredere oarba? Ar fi al tau intreaga viata... Asa ca de maine mai bine ai incepe sa faci dragoste cu un om inteligent.

4 comments:

  1. Nu exista niciodata prea inteligent pentru a face sex. My take on that. :) Cred ca un om inteligent face cand dragoste, cand sex, si de cele mai multe ori, amandoua. Dar evident, iar mi-am proiectat experientele in adevaruri general valabile :)

    ReplyDelete
  2. :)) "Orice generalizare este gresita, inclusiv aceasta."-Mark Twain

    ReplyDelete
  3. Aham, deci asa se explica.

    Imi place dragostea scrisa asa,... si sunt foarte pretentioasa la dragoste :)

    ReplyDelete
  4. Eu asa vad lucrurile sau asa imi place sa cred ca stau lucrurile. Daca ma insel, my bad, dar chiar am convingerea ca un om cu adevarat inteligent stie sa iubeasca asa cum toti ar trebui sa iubim.
    P. S. Am observat ca fiecare se gandeste la un anumit tip de inteligenta... si poate de aici si diferenta de opinii.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare