27 July 2015

aminteste-ti

acestea sunt momentele in care te intorci la tine, bland si iertator. hei, asa nu mai functioneaza. hei, asa nu poti face ca lucrurile sa mearga inainte. hei, uite, prezentul nu arata cum vrei tu. toata sinceritatea, servita pe tava, toata devine amaraciune atunci cand iti dai seama unde si cum ai gresit. hei, unde ai gresit?

ajuta intrebarile? ajuta toate aceste intrebari fara raspuns? ajuta aceasta cautare continua? se pierde, in timp, pana si exercitiul sinceritatii, dar mai ales cel al increderii. de la lipsa increderii in tine pana la lipsa increderii in ceilalti nu e decat un pas.

dar e un joc in care e nevoie de mai multi oameni. vei atrage oameni in functie de cum te simti. iar asteptarile aduc cu sine dezamagiri, iata de ce n-ar trebui sa existe, de ce valul ar trebui sa fie val, fara oprelisti, fara directionari, fara indicatii precise.

aminteste-ti de cine erai candva si cum te simteai pe atunci. aminteste-ti daca era mai bine si ce ai invatat intre timp. afla la ce poti raspunde si cui poti spune nu.

iubeste-te pe tine mai mult ca niciodata si aminteste-ti ca meriti toata iubirea de care acum nu esti sigur.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.
îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare