21 October 2008

Merde!

Am impresia ca sunt nebuna. Ma enerveaza inghetata topita, biscuitii faramati si sucul de catina. Uneori ma enerveaza discutiile telefonice. Alteori am impresia ca sunt nebuna.
As scrie despre filmul vazut azi la Cinematisation du réel. As scrie despre el. As scrie despre cat de frumos vorbeste in franceza si despre ochii lui. As scrie despre trezitul de dimineata, despre ceaiul din Carturesti, despre cat de obosita ma simt, despre cat de suparata sunt, aparent fara motiv. Uneori am impresia ca sunt nebuna. V-am zis ca uneori am impresia ca sunt nebuna? Si cred ca stau prost si cu memoria, dar de asta nu sunt foarte sigura.

4 comments:

  1. Anonymous23:01

    oh, da, şi eu am impresia că-s nebună. dar cică ar fi doar impresia.şi cică trebuie mai mult ca să fii nebun, nu te poţi declara aşa...singur :)

    ReplyDelete
  2. Hmmm... se pare ca am depasit si pragul asta. Care dintre astea ti se pare mai plastica si edificatoare: "Ce nebuna esti!", "Tu nu esti intreaga!", "Ce nebuna esti!", "Esti dusa!" si inca unele asemanatoare pe care nu mi le amintesc exact. Ce zici, primesc o diploma?!

    ReplyDelete
  3. Anonymous13:27

    Pfff, daca asta e nebunie, mi-e teama de oamenii "normali". A, stai, stiam eu ca e un motiv pentru care nu ma mai uit la tv :D O fi doar un simptom pentru un verde molipsitor. :)

    ReplyDelete
  4. Da, ai dreptate. Oricum, ideea ca "normalul" nu poate fi definit mi se pare o mare tampenie...

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare