24 January 2014



Jon Hopkins – Immunity

Sa asculti Jon Hopkins – Immunity inainte sa citesti. As vrea sa-ti pot descrie linistea. Mai mult de-atat, as vrea sa ti-o pot oferi, as vrea sa reusesti sa o vezi in fiecare zi. As vrea sa stiu ca nimic nu te tulbura, ca nimic nu te face sa crezi ca lumea e impotriva ta. As vrea sa iti arat cum linistea se gaseste in muzica, in iubire, in noapte, in lumina zilei, in oamenii dragi in care ai incredere.

As vrea sa-ti pot descrie increderea. Cine e omul pe care vrei sa-l vezi cand simti ca ti-a fugit pamantul de sub picioare? Cine e omul care va fi langa tine, indiferent de ceea ce se va intampla? Cine e omul care nu va rupe niciodata legaturile si de a carui iubire nu te temi ca o vei pierde? Asa arata increderea si nu e departe de iubire.

As vrea sa-ti pot descrie iubirea. Sa-ti spun ca, odata ce o descoperi in tine, e ca un cer senin la infinit. Si ca atunci cand te indoiesti de ea, cand dragostea pentru tine insuti scade, ea devine frica, dezamagire, durere.

As vrea sa-ti pot descrie durerea. Si sa-ti spun ca o sa treaca. Sa-ti spun ca cea mai mare durere se vindeca in timp, ca plecarile dor, dar ca uitarea ne salveaza de fiecare data. Ca trebuie doar sa avem rabdare asa cum timpul e rabdator cu noi.

As vrea sa-ti mai spun despre rabdare. E un drum pietruit pe care trebuie sa mergi descult. E un drum ars de soare asa ca, pe masura ce mergi, talpile ti se vor incinge si pietrele iti vor face rani. Numai ca te vei obisnui sa mergi pe carbuni incinsi, in ciuda inimii tale. Asa se castiga virtutea asta.
Si  ma intorc tot la liniste. Si la Jon Hopkins – Immunity.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare