02 October 2008

A Perfect Day

Prieteni, ceai, ciocolata, 3 ore de scrabble (dupa 2 ore I was begging them to let me cheat) si o seara petrecuta in noul apartament. Cum inscrierile anuale la facultatea mea se fac abia peste doua saptamani, pana pe 13 octombrie sunt oficial "nestudenta". In rest, bucurati-va de acest clip si daca reusiti sa gasiti filmul, poate vi se face mila si de mine (si poate va scot la un ceai la Carturesti).

7 comments:

  1. Muzele tin cu tine in ultima perioada! The bithces!

    Cat despre film, in afara de pagini gen IMDb cu "Dix-sept fois Cécile Cassard" nu se gaseste nimic.

    ReplyDelete
  2. Bucurestiul e o sursa de inspiratie. Cat despre film, ghinion, ce sa-i faci!

    ReplyDelete
  3. Sa vezi insipiratie cand deschid Carturesti si-n Constanta! Ce-i ironic e ca vor sa-l plaseze intr-un mall. Inca un an si scap din kitschlandu' asta... pacat de mare.

    ReplyDelete
  4. Carturesti in mall? Nici nu vreau sa imi imaginez ca intr-un astfel de loc s-ar perinda tot soiul de pitziponci si alte specii la fel de dubioase.

    ReplyDelete
  5. Anonymous18:20

    they`re watching

    ReplyDelete
  6. la Timişoara e un Cărtureşti în mall. E puţin ciudat. Nu merg niciodată ca să stau acolo. Dar îmi cumpăr cărţi. Pentru ceainărie şi citit merg la Cărtureştiul "normal"...;)

    ReplyDelete
  7. Pentru citit, nu stau in Carturesti. Pentru ceai, da. Poate ar trebui sa stau sa citesc acolo, dar nu-mi gasesc locul.
    P.S. Am pierdut piesa de pe fundalul clipului. Daca poate cineva sa faca rost de ea, pretty please... trimiteti si pe strada mea notele muzicale.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare