26 April 2013

ready for whatever

you are strong. you are ready for whatever.

cred ca cel mai bine e sa las mereu mai multe zile sa treaca inainte sa iau o decizie majora. orice decizie majora. azi vad totul intr-o lumina mult mai buna. m-am regasit in fapte, oameni, locuri, intamplari. daca intr-o zi uiti ca esti totul pe drumul cel bun, uiti complet de drum si uiti sa nu te mai incrunti multe ore bune din zi, o sa ajungi cu siguranta din nou la tine. doar ca trebuie sa astepti o vreme.

totul e in ordine. totul e bine. nu mereu, nu in fiecare zi. nici nu s-ar putea sa fie asa. nici nu ne-am mai bucura daca nu am fi si tristi uneori. dar azi, azi totul e bine. azi multe sunt in ordine desi sunt in cea mai mare dezordine. azi intre ordine si dezordine nu mai e nicio diferenta.

sunt lucruri pe care le pot face. lucruri care ma fac pe mine sa fiu eu. amintiri pe care le am numai eu. sunt lucruri care pe tine te fac sa fii tu. amintiri pe care le ai numai tu. asa ca niciodata nu vom putea privi lumea la fel, cu aceiasi ochi. si e firesc sa fie asa. si e bine ca e asa. si nici amintirile noastre nu sunt aceleasi. ni le-am impartit, ni le-am separat. amintirile unei vieti, impartite la doi straini. fiecare a luat ce a vrut, ce a vazut, ce a vrut sau doar ce a stiut sa vada. normal ca nu avem cum sa avem aceleasi amintiri. aceleasi pareri. aceleasi concluzii.

dupa-amiezile noastre sunt impartite. cu siguranta, cantece diferite. lumini diferite. poate uneori, aceleasi ore. oricum, tu sigur ascultai muzica mai tare. sau mai incet? habar n-am. n-am nicio amintire exacta ca sa stiu. am numai amintirile mele din care am luat doar ce am vrut.

am invatat, nu stiu cand, sa nu-mi fie dor. nu mi se face dor de povesti incheiate. niciodata. robotel. dar e bine ca e asa.

and now I'm ready for whatever.

2 comments:

  1. http://thegodmolecule.tumblr.com/post/48146343226/here-is-a-tribe-in-africa-where-the-birth-date-of

    apropo de cantece diferite.
    si cred ca au dreptate africanii din tribul asta. parca suntem cateodata niste tari si avem un imn al nostru la intonarea caruia toate din noi se ridica si isi pun mana pe inima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. si-atunci ne amintim ca noi suntem noi. frumos text.

      Delete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare