23 March 2008

Si pe noi cine ne mai salveaza?

Ai crede ca unii oameni te pot intelege, ai crede ca toate cuvintele au fost spuse din inima, dar mai apoi te ciocnesti de o privire de gheata, de niste ochi care te tintuiesc locului fara sa iti mai permita sa te apropii de ei. Si tu ramai acolo, uimit ca nu vrea sa iti citeasca in inima, uimit ca ai putut sa te inseli atat de mult. Oamenii sunt niste fiinte ciudate. Nu imi pot schimba credinta asta. E drept, niste fiinte stranii cu niste suflete mult prea complicate pentru propriul lor corp.
Si mai exista si teama. Teama ca celalalt e mai ciudat decat tine. Viata asta e complicata din cauza a ceea ce este material. Imaginati-va o luma in care niste suflete alearga pe o campie plina de flori. De ce am construit atat de multe lucruri inutile? O campie... si niste oameni fericiti... dar stai, asta ar fi Raiul... Un rai pe care l-am fi putut avea si pe pamant.

4 comments:

  1. Eu zic ca defpat noi suntem suflete si avem corpuri.

    Ciudati si diferiti ca sa nu ne plictisim unul de altul?

    Sufletele or avea picioare sa alerge?

    Da, sunt de acord, de ce...?

    ReplyDelete
  2. Da, suntem suflete, dar suntem silly. Ciudati si diferiti... suntem ciudati pentru ca rareori ne intelegem intre noi... that makes us, once again, silly human beings. Da, sufletele alearga... tu nu te joci cu cuvintele? Suflete in corpuri... implicit si picioare...
    Chiar... de ce?!

    ReplyDelete
  3. E vina noastra ca nu ne intelegem.. mai specific a egourilor noastre supradimensionale.

    Eu te intrebam cum or fugii pe campii cand n-or avea un turp sa le ajute :P

    ReplyDelete
  4. pe un blog in care se citeste printre randuri, iar oamenii descopera uneori si sensuri ascunse, ghilimelele nu isi au rostul.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare