14 May 2012

happy to be writing

am identificat, in viata mea, cam tot ceea ce trebuie schimbat. nu sunt multe, doar ca nu prea stiu cum sa incep. azi implinesc 25 de ani. cumva e simbolica daca te gandesti ca ai trait un sfert din magicul 100. fericita? fericita. dar tare-as vrea sa fac multe, multe, multe lucruri pe care le simt, care-mi definesc momentan doar interiorul si care nu ies la iveala din cauza unor activitati pe care am ajuns sa le fac in mod automat. un compromis acceptat si prelungit pe o perioada nedeterminata.

in rest, alles gut. mi-am creat fara sa stiu cum o viata la care am visat dintotdeauna. am avut niste directii, dar nu m-am concentrat prea mult asupra lor. au venit mai mult singure. nu neaparat usor, dar s-au intamplat. iar de-acum, desi nici nu-mi place sa scriu ce am de gand sa fac, este obligatoriu sa se intample niste lucruri. necesita multa munca, dar am nevoie de asta. am nevoie sa completez acel interior prin rezultatele pe care momentan doar mi le imaginez.

si se vor intampla, mereu ai parte de rezultate bune daca iti urmezi instinctul si iti asculti inima. si cum inima incepe sa doara din ce in ce mai mult daca nu-i hranesc entuziasmul pe o perioada mai lunga de timp, e vremea sa ii indeplinesc aceste mici dorinte.

so... so far 25.

6 comments:

  1. La multi ani!!!!!!!!!!!!! Party?

    ReplyDelete
  2. multaaam. :) partyul a fost deja. ;))

    ReplyDelete
  3. Anonymous14:10

    la multi ani! :)

    ReplyDelete
  4. Multumesc frumos! :)

    ReplyDelete
  5. Uuuuuuu! Eu m-am sarbatorit pe 12 :) La Multi Ani!

    ReplyDelete
  6. Multumesc! ;) La multi ani si tie!

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare