14 June 2013

repejor, concluzie

ma tot gandeam acum (fiindca astazi iar s-au intamplat lucruri bune / minus breakfast fiindca n-am avut timp sa-l mananc) cum in trecut am lasat sa-mi fie rau si cum acum imi doresc mult si cred ca n-as mai lasa sa se intample asa ceva.

acum cand vezi cat de bine e sa-ti fie bine, cat de multi oameni te rasplatesc cu zambete fiindca tu te-ai schimbat (sau te-ai redescoperit, dupa cum spuneam ieri), nu mai vrei in jurul tau oameni care sa iti faca rau. intelegi, in sfarsit, ca E DREPTUL TAU sa-ti fie bine.

si poate pentru unii oameni o sa semene a ceva egoist, de regula pentru oamenii care iti vor afecta viata in mod negativ, constient sau inconstient. dar chiar e dreptul tau sa te pui la adapost de orice simti tu ca e nevoie sa te adapostesti.  fiindca e atat de bine cand ti-e bine si esti responsabil pentru viata ta incat nu ai sa mai fii naiv ca inainte, neatent la lucrurile esentiale si prea intelegator cand nu e cazul.

e bine si ma bucur si singurele lucruri care ma intristeaza uneori tin de batranetile unui bunic drag, cum bine spunea un prieten. insa traiesc o viata noua, mai buna, plina de zambete, de oameni noi, de multe intamplari bune, exact cum ar trebui sa fie.

puneti-va la adapost de unii oameni ca sa va bucurati de lumea intreaga. daca zambesti mult, primesti inapoi de o mie de ori mai multe zambete. e dreptul vostru sa va fie bine. asa ca faceti sa va fie bine.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare