07 May 2008

Nu merit atata rautate intr-o singura zi... de fapt, niciodata...

Indepartati-va la cea mai mica greseala... La primul cuvant care v-a ranit... Vor urma si altele. Greseala mea este ca iert. Uite, am ajuns sa consider iertarea o greseala. Ma rog, sa scriu asta, pentru ca nu o cred. E bine sa ierti, dar trebuie sa stii cand sa te opresti. Nu astept pana cand prietenia se transforma in ura, dar uit sa ma indepartez inainte de a pleca fara regrete. Uit sa plec inainte de a deveni o prietenie. Momentele frumoase, secretele, totul dispare atunci cand cineva te raneste... Eu imi astern sufletul pe tava mult prea usor. Si e atat de dureros sa vezi mai apoi cum altii il murdaresc de noroi... Iar lor nu le pasa... prieteni candva, astazi oameni care iti vor spune ca dramatizezi. Nu-mi pasa, nu-mi mai pasa. Nu am in jurul meu decat oameni in care am incredere. Cand imi dau seama ca nu iti mai pot spune ce am in suflet, cand simt ca nu iti mai pot vorbi, ma indepartez. Pur si simplu. Cu regretul ca nu mi-am dat seama mai demult ca iata, va veni si ziua in care ma vei minti in fata. Nici macar nu m-ai privit in ochi. Macar atat cred ca meritam. De fapt, nu merit rautatea nimanui.
Iar tu, oh, si tu... Nu, nici nu mai are rost...

9 comments:

  1. Anonymous22:48

    sa ierti inseamna sa te ridici mai presus decat cel ce te-a insultat.numai cei curajosi stiu sa ierte. niciodata nu as renunta la iertare, daca eu am fost iertat de Dumnezeu de n ori, eu de ce nu iert pe altul ... ce simplu zice si in rugaciunea Tatal nostru: "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostrii"

    offtopic : daca ai permite sa postezi si ca user de wordpress, nu doar de blogspot ... eu sunt domnul.jâ @ http//:ideitraite.ro

    ReplyDelete
  2. Nu cred ca oamenii pot ierta la infinit. Tocmai de aceea ma indepartez de cei care m-ar rani in continuare. Nu pastrez langa mine decat oameni la care tin si in care stiu ca pot avea incredere. A iti petrece timpul alaturi de o persoana pe care nu o placi, inseamna ipocrizie.

    ReplyDelete
  3. Anonymous16:33

    pai a ierta nu inseamna sa tii persoana respectiva aproape de tine mereu ... ai iertat si gata, nu esti obligata sa continui relatiile cu individul !

    domnul.jâ

    ReplyDelete
  4. corect... well, uit si iert.
    offtopic si eu: nu am reusit sa intru pe blog, cred ca e gresit linkul.

    ReplyDelete
  5. ohooo dar să vezi cum e să ai parte de răutate două zile la rând. îţi cam vine să-ţi iei câmpii! şi totuşi...uite-mă :D

    ReplyDelete
  6. Da, here we are... cumva trecem peste toate.. ce nu ne omoara ne face mai puternici, nu?!

    ReplyDelete
  7. da, cu asta mă consolez şi eu. sper să meargă :)

    ReplyDelete
  8. da, si eu. Dar cred ca ar trebui sa ne gandim intotdeauna ca if we've made it so far, putem mai mult.

    ReplyDelete
  9. Anonymous16:12

    scz este http://ideitraite.ro/

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare