25 August 2012

fitzpleasure or life as we know it


nu te opri ca să înţelegi toate motivele din lume. sau opreşte-te ca să înţelegi toate motivele din lume. plimbă-ţi vinul puţin pe vârful limbii înainte să-l bei. lasă-l să-ţi spună că eşti frumoasă în o mie de feluri şi lasă-l să se bucure de fiecare părticică din corpul tău. şi tu, bucură-te de fiecare părticică din corpul lui. cere tot. oferă tot. nu cere nimic. aşteaptă-te la nimic. pierde-te în ce vrei tu, doar să-ţi fie bine.

opreşte-te ca să înţelegi pentru ce ne-a fost dată viaţa asta. sau nu-ţi mai explica nimic, dar fă să-ţi fie bine. write drunk, don't edit sober, dont't edit at all. pierde-te în muzică, în noapte, în drumuri, în prieteni, în necunoscuţi, în cele mai tari băuturi din lume, în orice vrei tu, dar fă să-ţi fie bine şi rămâi întreg. nu te opri să te întrebi pentru ce ne-a fost dată viaţa asta, dar trăieşte-o din plin pentru că s-ar putea să fie singura pe care să ne-o amintim.

fă să-ţi fie bine şi creşti. şi nu lăsa pe nimeni să ia nimic din tine. şi nu crede, cercetează. şi fă-ţi chip cioplit după ce vrei tu, atâta timp cât mâine eşti un om mai bun. simte totul din plin: muzică, tăcere, sex. bucură-te de tot ce ţi-a dat viaţa sau de ce ai luat singur de la ea, dar înţelege că nu ni se cuvine nimic.

uită de cine ai fost ieri, trăieşte azi.

fitzpleasure, fir-ar să fie.  

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare