10 May 2013

fii bun ca nu stii cum o sa fie




eu cred ca cineva care-ti judeca muzica si prietenii nu prea are ce cauta langa tine.

2 comments:

  1. sunt perfect de acord cu tine! muzica pe care o asculţi, ca şi prietenii care-ţi sunt alături, fac parte din tine. judecându-ţi muzica şi prietenii, practic, te judecă pe tine!
    piesa postată de tine este faină. nu-i chiar pe felia mea muzicală, dar ascult şi genul ăsta de muzică, destul de rar, e adevărat.
    şi dacă tot este vorba de muzică, uite o piesă pe care tocmai am postat-o şi care face parte din my music. n-are nicio treabă cu hip-hop-ul, dar este o piesă care n-ar trebui să fie ratată de nimeni. oricine se poate regăsi în ea! eu, tu, cei din jurul nostru....
    ştiu că-s cam offtopic şi îmi cer scuze, dar sper să-ţi placă. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=qdVJMQR5_xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte frumoasa piesa trimisa, multumesc. Iar ce am postat mai sus e doar o mica parte din ceea ce ascult: de la clasic, romante pana la, iata, hip-hop si electro. Din pacate, oamenii au tendinta sa puna etichete destul de repede si luand exemplu o singura imagine. A crede insa ca stim tot dupa ce un om ne-a aratat doar o parte minuscula din ceea ce este denota o gandire ingusta.

      Revenind la ce ai spus tu legat de cei care te judeca, de fapt, pe tine, sunt total de acord. Si mai cred ca acei oameni care te judeca astfel au impresia ca stiu mai bine. In acelasi timp, se intampla ca aceiasi oameni sa nu aiba suficienta incredere in ei si sa iti judece prietenii pe care si i-ar dori, de fapt. Se intampla si asa.

      In general, cred ca un om care e multumit de el nu trebuie sa judece si nu trebuie sa fie pus pe critica. Nu sunt valori pe care le apreciez, mi-am dat seama cum putem fi insa atrasi intr-un astfel de joc nesanatos, m-am salvat la timp, zic eu.

      Delete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare