10 November 2009

dezmăţ


într-o viaţă anterioară am fost mixer:


Brioşe ţigăneşti, cum bine a zis H.



6 comments:

  1. si au iesit mai mult decat bine:D..si gustoase,sunt sigura(intuitie feminina :) :) ).o zi de noiembrie iti doresc,in adevaratul sens al cuvantului:)

    ReplyDelete
  2. :)) mulţumesc. Da, au ieşit chiar bune. O zi de noiembrie şi ţie! Şi dacă mă uit acum afară, e o zi perfectă de toamnă. :)

    ReplyDelete
  3. Umm... nu sunt familiarizat cu tehnologia de baza a briosei da' am impresia ca partea superioara trebuie sa fie semisferica pentru ca produsul sa poata fi clasificat drept "briosa". Se construiesc separat si se asambleaza la final?

    ReplyDelete
  4. :)) Haha, da, exact! Puteau să crească şi mai mult, dar asta nu le face mai puţin brioşe.

    ReplyDelete
  5. The poofy part is the best! No poof, no muffin, sorry.

    ReplyDelete
  6. You need to make a muffin reasearch: http://chez-mazilique.blogspot.com/.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare