17 November 2009

Ne pare rău, nu mai avem."Un gram de iubire, vă rog."

mi s-au terminat rezervele de iubire, am golit fiecare borcan, am întors fiecare etichetă şi am verificat fiecare raft. nu mai e nimic acolo, a început să se aşeze un praf auriu şi uşor peste care nu-mi vine să suflu ca să îl dau la o parte. nu a mai rămas nimic din rezervele de iubire păstrate pentru iarnă, s-au consumat înainte de vreme, iar acum nu mai am de unde să iau altele şi nici nu îmi doresc. nu mai vreau decât linişte, cărţi, căni cu pisici, ornamente noi de brad, miere în sticluţe sub formă de urşi, tarte de toate soiurile, culorile şi aromele, şerveţele cu ochelari şi umbrele, îmbrăţişări sincere de la oamenii care îmi sunt dragi. nu mai vreau dureri de cap, dar nu mă deranjează dacă o să răcesc din nou şi nu mai aud. nu mai vreau decât multă linişte şi pace. fără tine, fără tine şi fără tine.

Foto.

5 comments:

 1. And it's a relief, isn't it? At least for the moment. [At least for me it is]

  Cat despre rezerve, mai aveti, sigur mai aveti, domnisoara! Si daca intr-adevar s-au terminat, o sa primiti, cu siguranta. :)
  Sometimes.

  ReplyDelete
 2. ..and that was a very lame comment :))
  Well, avea rolul de a arata faptul ca i'm still reading your wonderful blog every day si ca i'm still 'feeling' your feelings :D

  ReplyDelete
 3. Da, pentru moment s-au terminat pentru că aşa e cel mai bine. Happy to hear you're still around! :)

  ReplyDelete
 4. Cateodata rafturile goale sunt bune :)
  Dar mereu apar rezerve.
  Respira :)

  ReplyDelete
 5. It seems to me I've been a little bit misunderstood. Rezerve vor aparea din nou, dar acum nu mai sunt pentru ca nu mai vreau. :)

  ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.
îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare