15 April 2011

dar doar eu?

ajungi intr-un punct in care nu mai vrei sa te intalnesti cu oamenii pentru ca ai obosit. stii deja ce o sa urmeze, cunosti firul conversatiei si, cel mai grav, te temi dinainte de torentul de intrebari care te vor framanta si rascoli din nou. asa ca incepi sa porti din nou masca pe care o detesti tocmai pentru ca te indeparteaza de cei de care ai vrea sa te apropii, dar la care ai renuntat de mult timp.

si te simti ca cel mai slab om pentru ca nu ai curajul sa rostesti raspicat ce iti doresti. dar pe urma stii ca ai fost candva un munte de sinceritate si asta n-a dus la nimic. asa ca acum iti framanti si rasucesti in tine toate cuvintele.  si cam atat. te doare, si-atat. iti amintesti ca vrei sa ajungi mai departe si ca vrei sa te schimbi in intregime si stii ca asta e o calatorie, nu o destinatie, asa ca nu ai voie sa te agati nici de trecut, si nici de viitor.

dar vrei sa le spui unor oameni ca ii admiri, si mai vrei sa le spui unora ca ai vrea sa-ti dea un semn sau sa-ti scrie doua propozitii pentru ca... doar eu?

uitare pentru ca timpul adanceste iubirea in loc sa o destrame.

5 comments:

  1. traiesc aceeasi rascolire. sunt oameni care au disparut fara nicio explicatie. am intrebat... m-am invinovatit. mi s-a spus ca nu eu sunt de vina, si au disparut in treburile lor importante, intre alti oameni mai frumosi.

    eu am ramas cu teama de a mai cunoaste oameni. :)

    ReplyDelete
  2. am inteles de ce unii oameni aleg sa dispara si am mai inteles ca e firesc sa acceptam asta. am disparut si eu din viata altor oameni din motive diverse si asa cum nici eu nu as fi vrut sa fiu invinovatita pentru asta, am inteles ca nici eu nu trebuie sa le cer sa ramana.

    ReplyDelete
  3. da... poate ar fi cazul sa ma obisnuiesc cu ideea ca nimic nu e permanent, ca oamenii se schimba, ca nu se mai simt confortabil langa mine, ca-i deranjez sau ca sunt prea perfectionista sau poate prea lenesa. :)

    tot ce voiam era o explicatie. banala. plec deoarece nu te mai suport!

    ReplyDelete
  4. Nu pot sa zic decat ca ai dreptate. Vine o vreme cand..... cand nu mai e nimic nou, si te temi .... de multe.

    ReplyDelete
  5. @DoarEu: dar cred că în multe cazuri nu e vorba de noi. Nu e nimic personal, unii oameni aleg pur şi simplu să facă asta din motive care, foarte des, nu au nimic de-a face cu noi. Aşa că mă îndoiesc că unii oameni pleacă din motivele enumerate de tine mai sus. :) şi nimic nu e permanent pentru că totul se întâmplă cu un motiv.

    @ Pacatoasa: să încercăm atunci să îmbrăţişăm noul şi să nu ne temem de schimbare, să o privim ca pe un lucru bun pentru că este.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare