07 October 2014

se asteapta de la tine



pot sa iau o pauza? pot sa-ti explic? pot ca in urmatorii cativa ani sa nu mai fac nimic din ce-mi imaginez ca oamenii asteapta de la mine? eu pentru mine nu stiu ce sa fac. as vrea, intr-adevar, sa simt ca sunt cu adevarat libera. sa simt ca am depasit si acel ultim prag. dar tot ca intr-o intersectie aglomerata ma simt, blocata de mult prea multa vreme. nu ma intelege gresit. privesc in urma si inteleg, sunt recunoscatoare. e totul perfect acum, e un moment pe care nu l-as da pentru nimic in lume si nu l-as schimba cu nimeni. inteleg asta, stiu asta. doar ca, uite, din cand in cand, obosesc. sunt zile in care ma intreb daca voi reusi vreodata. si nu e vorba de munca, in caz ca la asta te gandeai. nu. e ceva ce are legatura cu mine si numai cu mine. mi se pare ca nici nu am timp pentru acest cel mai important lucru. ca nu e bine sa ii acord prea mult timp, ca tocmai atunci progresul inceteaza. vezi? iar eu obosesc. le scriu si le citesc si par sa nu aiba sens. si nu vad, crede-ma, o cale de iesire, o scurtatura. e un nimic, mi-ai spune. iar eu ti-as spune atunci ca nu e un nimic. poate in relatie cu alte probleme. dar pentru mine ramane acel ultim prag de trecut. si parca ma apropii. si-n acelasi timp pare ca nimic nu s-a schimbat. ce gluma. iti scriu azi, ma dezvalui azi, cand ploua atat de mult afara, cand oricum mai toti oamenii sunt tristi, ursuzi, posomorati, cand ne supara ambulantele care trec, fosnetul cauciucurilor pe asfalt (mie imi place, recunosc), ploaia marunta, norii grei (ii ador). vezi? le iubesc, pe toate, pe rand, din inima. dar asta nu-mi inlocuieste oboseala, frica. nu mereu. am zilele mele in care as putea ridica muntii. si stiu, stiu prea bine, ca acesta e singurul drum pe care trebuie si pot, de fapt, sa merg. si nu e usor. ma intreb doar daca nu cumva e imposibil.

7 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=6fjkqRc2vXk

    ReplyDelete
  2. Multumesc. Cred insa ca ascult pian si muzica clasica more than an average rate. :))

    ReplyDelete
  3. Deh, necunoscând ce muzică asculţi, am trimis ce mi s-a părut că ţi se potriveşte :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) iti multumesc, mi se potriveste. uite, las si eu ceva: https://soundcloud.com/penelope-pope/sets/steve-reich daca le asculti pe toate, o sa vezi ca unele dintre compozitiile lui se leaga de evenimente tragice din istoria recenta, precum atentatul de la WTC.

      Delete
  4. Mulţumesc la rându-mi! Mi-a plăcut ce mi-ai lăsat :)
    Ceva ce-ţi va plăcea, cu siguranţă (sper să nu mă înşel :)) ): https://www.youtube.com/watch?v=5Mjfq3NHLn4

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dovada ca nu mereu filtrez bine informatia, marea masa a informatiei, e faptul ca nu stiam de aceasta inregistrare. Mi-ai facut o mare bucurie, multumesc.

      Delete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare