11 March 2009

Berlin I

Să nu îmi mai peseeeeeeeeeeeee..... Mâine dimineaţă plec la Berlin. Încă nu mi-am făcut bagajele, încă nu am terminat de făcut cumpărături, încă nu am rezolvat totul, încă mă mai bucur de orice dimineaţă însorită. E soare, mult soare, abia aştept să ies din casă. Mi-am făcut listă, sper să nu îmi uit capul.
În 24 de ore poate să ţi se răstoarne universul sau să înveţi să zbori şi să scapi de probleme. Eu încă nu ştiu să zbor, dar ştiu că voi reuşi la un moment dat. Cum spuneam şi aseară, fiecare lucru se întâmplă cu un scop. Nu reuşesc să mai văd partea amuzantă a lucrurilor, dar azi e aşa de frumos, încât ar trebui să zâmbesc mai mult. În ultima vreme mi se pare că mă uit urât la oameni sau nu mă mai uit deloc.
Ce vreau din Berlin? Ooooo... atât de multeee. Mi-am făcut listă şi cu prietenii pentru care voi cumpăra cadouri. Şi sunt mulţi, din fericire.
Revin în seara asta cu un post. Sper. Nu promit, ştiu că puţine lucruri depind de noi, iar promisiunile nu fac parte din această categorie.

2 comments:

  1. Vezi că nu-i nici sănătos să vrei prea multe :)

    ReplyDelete
  2. Oh, ba da, asta ne face să vrem să ajungem mai sus.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare