13 April 2009

Now you'll have to keep up 'cause I'm back

Deja 13 aprilie? Înspăimântător.
Nu o să vă mai povestesc despre ceea ce ar trebui să fac în viitorul apropiat pentru că pur şi simplu nu se mai împlineşte. Mereu păţesc aşa şi niciodată nu mă învăţ minte pentru că îmi place să vorbesc mult.
Aseară am visat un om înalt, chel şi slab. Parcă era spânul din Povestea lui Harap-Alb. It waaaaas creeepy. Iar o să întârzii pentru că încă nu am mâncat, încă nu ştiu dacă să plec în pijamale sau nu şi încă nu m-am trezit bine. Ieri am mâncat ciocolată. Dar era diet, aşa că mă consider doar pe jumătate vinovată. Nu am chef de cursuri, nu am chef să vorbesc azi despre Plath, nu am chef să citesc, de fapt, am chef, dar nu am timp, m-am uitat la un serial superficial, dar gata, nu mă mai uit, ieri am primit iarăşi frezii albe, nici nu am chef să ies din casă, m-aş duce la Cărtu, dar nu mai am nici bani, nici timp. Pauză. Povestiţi-mi ce-aţi visat.

7 comments:

  1. Curly Me16:00

    La mine insomnia striked lately. Nu pot dormi nici noaptea, nici dimineata. Deloc. So i can only "daydream" (about sleeping mainly :D si la momentul in care voi sta intinsa pe iarba si voi privi cerul).
    Well, ceasul de pe blog inca mai indica ora veche :), asa ca, apparently, mai ai o ora la dispozitie ;))

    ReplyDelete
  2. pikchiu16:11

    o baba perversa, ieri, iar aseara ca m-am intors la Londra.

    ReplyDelete
  3. @ Curly Me: Ştiu că ceaiul de tei e bun pentru insomnii. În general, ar trebui să adormim şi să ne trezim la aceleaşi ore şi dimineaţa şi seara... dar cum nu facem aşa ceva... nu ştiu ce alte remedii mai există. Cât despre ceasul de pe blog... hmmm, are voinţă proprie şi oricum, la un moment dat, vom reveni la aceeaşi oră aşa că ştie el ce ştie. :p

    @ pikchiu: Ai nişte vise uşor nesănătoase.

    ReplyDelete
  4. pikchiu23:53

    stiu. uneori ma dispera sau ma infioara. dar imi place sa visez.

    ReplyDelete
  5. Te cred. Tuturor ne place să visăm.

    ReplyDelete
  6. Anonymous00:29

    Eu visez numai personaje din Harry Potter. Si nu te intreba de ce, am incercat si eu, n-am aflat niciun motiv sanatos. A, si visez des ca pic BAC'ul la romana din cauza lu' Alexandru Lapusneanul... Da' asta-i un subiect tabu. Si inca vreo cateva vise despre ploaie, si ceva despre mine cazand in gol sau rostogolindu-ma pe scari...

    P.S. Visez des sa ajung in punctu' in care sa ma consider cel putin "nemaiatatdeinfantila", daca matura is too much to ask!

    ReplyDelete
  7. :) Ai citit toate cărţile sau te-au impresionat filmele...? Altă explicaţie nu găsesc şi cred că pe Freud nu putem să îl deranjăm şi să îl întrebăm. Cât despre "nemaiatâtdeinfantilă", nu te grăbi!
    I'll never get tired of being a child. Sunt deja prea mulţi adulţi pe lume şi uite ce-au făcut cu ea!

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare