15 July 2009

I'm just saying


©Verde Ursuz
Nu sunt expertă în relaţii. Nimeni nu este. Ştiu însă că atunci când eşti lângă cineva fără să mai iubeşti persoana respectivă, trăieşti o minciună. Şi mai ştiu că bunul simţ îţi cere să îi redai libertatea spunându-i adevărul. Un adevăr care deşi e dureros, o va ajuta să găsească persoana care să o iubească aşa cum merită. Pentru că orice am spune, în realitate nu vrem să fim minţiţi. Chiar dacă de cele mai multe ori ne temem de singurătate. E mai sănătoasă decât o relaţie care mai arde doar pe jumătate. E un subiect pe care îl găsiţi în toate revistele glossy. Poate mai puţin direct, dar e acolo. Şi nu aveţi scuze. Cel puţin, nu aici. Nu e imposibil şi nu poate să aducă decât lucruri bune. O să îmi spuneţi că vă gândiţi ca celălalt să nu sufere. Cred că în primul rând în astfel de situaţii, ne gândim la noi. Din teama de a nu o lua iarăşi de la capăt, rămânem acolo unde e cald şi bine. Unde ne-am obişnuit. În braţele unui om care va fi acolo oricât de nepăsători am fi noi. Aşa că profităm. Însă fericirea ne-o construim singuri. Dar trebuie să facem câţiva paşi singuri. Prin urmare, say hello to a new start!

17 comments:

  1. :) Iubirea moare inevitabil. Sentimentu' ala initial se usuca in timp si nu pentru ca s-au schimbat parametri umani ai functiei ci pentru ca autolimitarea duratei si intensitatii e una din proprietatile intrinseci ale fluturilor stomacali.
    S-o iei de la capat cu altcineva ca sa ajungi in acelasi loc este inutil, iti mai cumperi niste amagire.

    ReplyDelete
  2. Daca am gandi asa, nu am mai misca niciun deget. De ce sa mai strangem in brate persoana iubita daca oricum o sa ne paraseasca pana la urma?! Carpe diem has been said for a reason.

    ReplyDelete
  3. Anonymous20:34

    Ameno!

    ReplyDelete
  4. la el sau la mine? :p

    ReplyDelete
  5. Anonymous20:59

    la text!!!:>:))

    ReplyDelete
  6. Anonymous21:43

    adevarul e ca am scris comentariul si abia dupa aceea am observat ca voi ati discutat ceva aici.:P

    ReplyDelete
  7. da, si ne-am si lamurit! :))

    ReplyDelete
  8. Noah, de unde ai dedus tu partea cu parasitu'?
    Poti sa misti cate degete vrei, ideea e ca iarba are aceeasi culoare peste tot asa ca n-are sens sa alergi dupa cai verzi. Stick to what you know si totul va fi ok, nu extraordinar dar ok.
    Carpe diem has been said 'cuz there was a stain on the floor!

    ReplyDelete
  9. Am dedus asta pentru ca nu vad niciun rost in a mai sta langa cel pe care nu il mai iubesti. Stick to what you know? Asta e comoditate si obisnuinta.

    ReplyDelete
  10. Anonymous13:52

    @ Steppenwolf: Nu-i asaaa! Daca ar fi asa, ar fi vai si amar. Nu moare iubirea. Dar fluturii stomacali nu inseamna iubire, si de multe ori nici nu sunt inclusi in ea.

    ReplyDelete
  11. Nu-i asa? Experienta proprie imi spune ca asa e. N-or fi insectele inaripate iubire, dar dupa ce-si iau zborul raman comoditatea, obisnuinta, viata care ti-ai construit-o cu altcineva si daca ai noroc, un pic de prietenie. Cat despre voi, cred ca sunteti idealiste, bucurati-va de asta cat mai e timp.

    ReplyDelete
  12. And why on Earth ai vrea sa ai o astfel de relatie? And do not patronize us, we're big girls already.

    ReplyDelete
  13. ...girls, exactly! :P

    I'm being mean, I know.

    ReplyDelete
  14. You got that right. :p

    ReplyDelete
  15. The mean part that is. :p

    ReplyDelete
  16. aproapealb ai dreptate!!;)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare