17 July 2009

Sigur că...

...aş putea să plec, nu? Aş putea oricând să părăsesc locul ăsta. Să mă prefac că nu las nimic în urmă. Aş putea şi să fiu mai puternică, nu-i aşa? Să am mai multă voinţă. Să mă schimb în bine. Să fac ceva pentru a schimba totul. Aţi observat că sunt unii oameni care îţi spun că dacă nu îţi convine ceva, poţi să schimbi asta? Şi eu cred că am scris ceva asemănător de câteva ori. Adevărul este că nu avem cum. Şi dacă reuşim să schimbăm ceva, dacă simţim că a avut loc un miracol, e pentru că pur şi simplu am avut noroc. Nu prea cred nici în noroc (mă întreb dacă mai cred în ceva), dar unii au parte de el aşa că trebuie să existe. Nu o să fiu ipocrită şi să mint că nu am avut până acum parte de multe lucruri bune. Dar nu înţeleg de ce acest bine trebuie să fie echilibrat întotdeauna şi de o doză de rău. Oare s-ar sătura cineva de prea mult bine? Eu sigur nu m-aş sătura de o stare permanentă de linişte. Sometimes it just hurts. Şi când spun linişte, nu spun singurătate. Liniştea poţi să o simţi şi când eşti înconjurat de oameni. Poate mai ales atunci. Cu condiţia ca ei să fie oamenii care nu te fac niciodată să suferi.

7 comments:

  1. Nu o să fiu ipocrită şi să mint că nu am avut până acum parte de multe lucruri bune. Dar nu înţeleg de ce acest bine trebuie să fie echilibrat întotdeauna şi de o doză de rău. Oare s-ar sătura cineva de prea mult bine? Eu sigur nu m-aş sătura de o stare permanentă de linişte. - My thoughts exactly!

    ReplyDelete
  2. :) Inca sper sa gasesc si raspunsul.

    ReplyDelete
  3. suna cliseic dar e adevarat..daca nu am trece prin lucruri rele nu am stii sa pretuim lucrurile bune. Trebuie sa existe un echilibru. Natura omului nu este capabila de o continua stare de bine, s-ar plictisi groaznic.
    Cu totii stim pe cineva care e vesel tot timpul si parca nu are nici o grija. Oare ei cum reusesc ?
    Tine si de caracter, de anturaj, de familie..sunt multi factori care contribuie in permanenta la starea noastra de bine.

    ReplyDelete
  4. ai pus bine conditia.numai ca oamenii cam lovesc:(

    ReplyDelete
  5. @Adrianescu: da, sunt de acord. Si intotdeauna i-am admirat pe oamenii aceia care sunt tot timpul binedispusi.
    @Hain: poate nu toti. :)

    ReplyDelete
  6. poate cam toti odata si odata

    ReplyDelete
  7. you might be right...

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare