23 July 2009

to do list

sunt genul acela de om care o sa te astepte cu bratele deschise orice s-ar intampla, care o sa-si ceara iertare chiar si atunci cand nu a gresit cu nimic. sunt omul acela care te ajuta sa traversezi strada si care iti deschide usa daca tu ai cumparaturi in brate. sunt omul acela care iti zambeste cu complicitate in statia de metrou cand curentul a umflat un pic mai mult rochita de matase a domnisoarei din fata. sunt genul acela de om care nu invata niciodata din propriile greseli. sunt genul acela de om care o sa aiba intotdeauna incredere in oameni. sunt acel om care o sa hamletizeze atunci cand simte ca ceva frumos devine peste noapte doar inca o intamplare pe care ar fi trebuit sa o prevada. sunt genul de om cu instincte bune, dar cu auz slab. cu experienta, dar memorie proasta. si tot eu sunt acelasi om care la un moment dat se supara, inchide usa si inghite cheia.

7 comments:

  1. eu n-o sa am niciodata curajul sa ii inchid lui usa si sa inghit cheia :(
    in rest, cred ca ne asemanam :P

    ReplyDelete
  2. puteam pune pariu că eşti genul acela de om care nu-şi pierde încrederea în ceilalţi. asta te face frumoasă.

    ReplyDelete
  3. @5zambete: nu neaparat lui, ci unor oameni in general atunci cand iti deschizi inima in fata lor si ierti de nenumarate ori. la un moment dat, tragi aer in piept, inchizi usa si pleci.
    @Răzvan: Multumesc, e din cauza ca imi plac foarte mult oamenii. Cred ca incerc de fiecare data sa descopar ce e mai frumos in cei din jurul nostru.

    ReplyDelete
  4. Anonymous21:03

    cand inchizi usa reusesti sa nu te mai uiti inapoi?

    ReplyDelete
  5. fara sa ne cunoastem, fara sa ne simtim si fara sa traim poate aceleasi zile insorite sau ploioase, simt ca ai scris despre mine, pentru mine, cu mine si impotriva mea acest blog... da... acolo sunt si eu...

    ReplyDelete
  6. Cred ca ni se intampla des sa ne regasim in astfel de portrete. oricat am fi de diferiti, din anumite puncte de vedere, vom semana intotdeauna.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare