18 December 2009

road block

Odata cu prima ninsoare din aceasta iarna, CIR-ul (Caile Inzapezite Romane) s-a confruntat cu o mare dilema: cu ce sa curate zapada de pe peroane? Cum lopetile nu s-au inventat inca si in zona Garii de Nord, doar doua posibilitati au strabatut mintile luminate ale celor de la conducere: 1. sa se curete zapada cu mainile si sa se care in buzunare pana la iesirea din gara.
2. sa astepte primavara cu soarele cel bland si bun.
Cum costurile achizitionarii de manusi pentru angajati ar fi depasit bugetul CIR-ului, acestia au decis ca cel mai intelept e sa astepte luna martie.
Pana atunci insa, pasagerii sunt rugati sa nu alunece de pe peroane.
Personal v-as sfatui sa faceti credite pentru un elicopter. In cele mai multe judete din tara, plugurile de zapada au disparut. Soferii sunt rugati sa isi echipeze masinile cu lame.

3 comments:

  1. Astăzi am trăit clipe groznice în gara de nord...urât ce se întâmplă...

    ReplyDelete
  2. cred că zăpada de pe peroane e cea mai mică problemă,problemă mai mare mi se pare faptul că trenurile au întârzieri incredibile iar călătorii îngheaţă pe peroane.acum 2 zile de exemplu aşteptam trenul,care pleca din bucureşti..şi a avut 50 de minute întârziere...plus pe drum a mai adunat aproape 3.cel puţin n-am păţit cum au păţit alţii de au mers cu acelaşi tren sâmbăta,când a avut întârziere de 12 ore :)

    ReplyDelete
  3. @Şu: da, pe noi ne ia mereu iarna pe nepregătite...
    @Mişu: e într-adevăr cea mai mică problemă. eu am avut norocul să vin cu un tren care nu a avut întârziere. e urât şi că nu se dau niciodată explicaţii şi nici nu are nimeni grijă de cei care rămân blocaţi în tren ore în şir.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare