12 February 2009

These days I seem to think a lot about the things that I forgot

N-am inspiraţie, n-am bani (şi m-am îndrăgostit de o rochie exact acum), n-am somn, n-am vise, n-am dorinţe. Nu mai am nimic la ora asta, parcă mi-au plecat toate simţurile la culcare şi au uitat de mine. Nu mai vreau nimic. Poate doar un somn bun, dar noaptea pe ritmuri de jazz e prea frumoasă ca să fie dormită. Mi-ar plăcea să dorm sub cerul liber în noaptea asta. Mi-ar plăcea să locuiesc pe un bloc înalt şi să văd răsăritul în fiecare dimineaţă. Prin urmare, are cineva un acoperiş de bloc? Nu, nici voi n-aveţi nimic. Casa mea o să arate ca o ceainărie. Parcă şi văd pick-up-ul din care va răsuna Edith toată ziua. Şi măsuţa pe care se va odihni minunatul ceainic. Şi pernele mari şi moi peste parchetul închis la culoare, şi uşile imense, rafturile pline cu cărţi şi cutii cu ceai, poate şi o pisică. Vreau rochia aia!




Waldeck - Memories
Asculta mai multe audio Muzica »

4 comments:

  1. Daca legi titlul de ultima propozitie, o sa-ti iasa ca: "uit-o, uita si rochia!" Judecind dupa pofta cu care ai zis ca ti-o doresti, ma roade banuiala ca mai ai citeva, mai multe-asa, cel putin la fel de frumoase, prin dulap. Cu un spirit ca al tau ( asa l-am citit eu din cuvinte si de printre rinduri), mi-e greu sa cred ca te-mpiedici de-o rochie. Apropo, era frumoasaaa?? hi hi hi
    In alta ordine de idei, daca e vorba de Edith Piaf... j'adore Edith. A bientot!

    ReplyDelete
  2. :) Da, e vorba de Edith. Nu ma impiedic de o rochie, ba mai mult, mi-am dat seama ca ar fi absurd sa o cumpar chiar acum. Ma pregatesc pentru o mica vizita in Berlin si de acolo sper ca ma voi intoarce numai cu rochii (si amintiri minunate, desigur)!

    ReplyDelete
  3. cat poate sa imi placa piesa :X mi-ai inseninat ziua:)

    ReplyDelete
  4. Mă bucur, mă bucur, mă bucur atât de mult! Şi mie îmi înseninează ziua unele bloguri aşa că mă bucur că şi al meu te-a făcut să zâmbeşti.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare