31 August 2010

stii cum?

numar pe degete minutele care ne-au mai ramas. ma joc cu suvitele tale de par lungi si ondulate si-ti spun ca as fi putut avea si eu parul la fel, doar ca numai din punctul asta de vedere nu l-am mostenit pe tata. iti invidiez ochii albastri si-ti spun, sarutandu-i, ca as fi putut avea si eu ochi albastri, ca ai mamei, doar ca l-am mostenit pe tata.
si-ti mai spun, in timp ce imi stapanesc bataile inimii cu palma stanga, ca n-am crezut niciodata ca existi cu adevarat, mi-a fost prea frica.

stii cum uneori vrei o schimbare, dar uiti sa precizezi exact cum ai vrea sa fie? si pe urma schimbarea se produce, insa nu este cea pe care ti-ai dorit-o. stii cum pe urma te intristezi cand iti dai seama ca forta aceea care face ca toate lucrurile sa fie intr-un fel, si nu in altul, nu-ti citeste si-n inima?

si nu sunt eu. nu sunt eu forta care face ca viata mea sa fie asa cum este. sigur, o mai pot ajusta pe ici, pe colo. dar in rest? in rest nu pot sa fac nimic, am mainile legate. un colt de cer s-ar putea prabusi peste mine in orice clipa, iar eu nici n-as sti, nici n-as putea sa-l opresc, nici n-as privi in sus ca sa ma pot feri la timp.
deci nu sunt eu, dar imi spun adesea ca am puterea de a schimba totul.

sau sunt eu si tot ce trebuie sa fac este sa cred si sa stiu ca sunt deja fericita?

stii cum?


foto: weheartit.com

2 comments:

  1. poate e mai bine să nu ştii, poate e prea curând, poate eşti fericită, jucându-te cu ce îţi e dat pentru acum; nici nu îţi dai seama, eşti atât de tânără, dragă verde ursuz...

    ReplyDelete
  2. eh, nu-s chiar asa de tanara si sigur nu sunt fericita cu ce imi e dat acum.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare