08 June 2009

In parc unde nu avem voie sa stam pe iarba

Pentru ca era soare, pentru ca unii oameni isi plimbau bebelusii cu barca si din cand in cand ii scapau in lac, pentru ca toti cateii isi scosesera stapanii la plimbare. I give you again my after-noon:



















10 comments:

  1. multumesc pentru dupa-amiaza.:)imi plac tenisii mov.cum sunt cartile?

    ReplyDelete
  2. :) Multumesc pentru comentariu. Si tenisii mei iti multumesc. :)) Nu stiu cum e cealalta, dar cartea mea (The Portrait of a Lady) ar fi fost mai putin annoying daca nu as fi stiut deja cum se termina si daca nu ar fi fost pentru licenta.

    ReplyDelete
  3. spune-le tenisilor tai ca indragesc tare movul si ca o sa imi iau si eu tenisi mov,caci in ei trebuie sa ma duc la o nunta.cat despre carte,as fi curios sa o citesc,dar varianta tradusa,sa inteleg mai bine:p
    bafta la liceeentaaa :)

    ReplyDelete
  4. Tenisi mov la nunta?! Genial! :D Cat despre carte, nu o recomand. E homework si nu te imbogateste cu nimic, nu iti schimba starea de rau in starea de bine sau invers.

    ReplyDelete
  5. Uitandu-ma la pozele postate de tine, in minte mi-au revenit cateva pasaje pe care le-am trait si eu ieri, in parcul cismigiu...

    Parca sunt aceeasi oameni, care fac aceleasi lucruri in aceleasi locuri.

    Ma asteptam sa gasesc macar o poza cu persoanele care canta in parc la chitara, nu stiu de ce, dar parca se potriveau cu tenesii tai mov (pe care toata lumea ii admira)

    A fost o duminica de glorie :X

    ReplyDelete
  6. Ha ha, erau chiar langa noi, poate prea aproape si din cauza asta nu am facut poza. Mi se pare ca uneori furi si nu imi place sa fur chipuri. Nu ieri, cel putin.

    ReplyDelete
  7. Ai dreptate, e aiurea sa le faci poze chipurilor omenesti fara sa le ceri voie;

    Ieri un tip ii facuse o poza unui nene, putin mai irascibil...care atunci cand a vazut ca i se face poza a tipat cu un ton destul de iritat si ciudat : "ori o distrugi ori intrii in pamant cu ea!"
    In clipa aia s-a facut o liniste morbinda in zona.

    ReplyDelete
  8. Eh, nici asa nu e frumos.

    ReplyDelete
  9. Isabel Archer mi-a fost cel mai mare dusman in clasa a IX-a. Din nu stiu ce motive, profa de engleza era obsedata de Henry James. Ni l-a dat si la teza, alaturi de Fielding si Richardson. Asta ca sa-ti faci o idee despre cat de neplacute au fost primele mele intalniri cu literatura engleza. Thank God it got better in time.
    Anyway, I dare you! Enjoy your reading :P

    ReplyDelete
  10. Oh, după ce am citit romanele lui Dickens, restul e floare la ureche!

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare