10 May 2009

So be it

Am uitat de mine, de ceea ce mi-am propus să fiu, de viaţa pe care mi-am propus să o duc şi la schimbarea căreia am lucrat de aproape trei ani. Să uit de neoameni. O să fiu fericită, mulţumită şi recunoscătoare pentru ceea ce am. Întotdeauna se poate şi mai rău, iar viaţa nu e toată numai zâmbete. Pentru unii e, dar eu nu am noroc, aşa că va trebui să fac singură curat şi să lupt până voi scăpa de toţi imbecilii care mă supără uneori mai mult decât simt că pot suporta. Amintiţi-mi că am zis aşa ceva. Uneori uit, doar mă ştiţi.

7 comments:

  1. CurlyMe15:34

    Cred ca imbecilii aceia care ne supara nu vor disparea vreodata. Sau dispar si apar altii.
    Asa ca we shouldn't postpone our happiness (asa parca citisem undeva) pana cand dispar toate elementele negative din viata noastra.
    Oh well,i rarely practice what i preach :D. Si nu-mi dau seama de ce nu reusesc.

    ReplyDelete
  2. CurlyMe15:48

    A, si mai e o situatie. Cea in care chestiile care ma impiedicau sa am viata pe care mi-am dorit-o dispar. Culmea, atunci nu stiu cum se face, ca parca uit ce imi propusesem sa fac.
    Caz concret: momentan, licenta, examenele si proiectele nu imi lasa timp liber aproape deloc, ceea ce ma face profund nefericita.
    Si totusi, toate astea se vor incheia la sf. lunii iunie.
    Iar atunci, culmea, tare ma tem ca voi fi simti un gol.
    Pentru ca nu voi sti exact in ce directie sa o apuc, pentru ca lipsa timpului liber m-a facut sa ma indepartez de unii oameni si m-a impiedicat sa-i cunosc mai bine pe altii, etc.
    Oh God, sunt cam haotica in gandire momentan. Mind my confused neurons. :) Sper doar ca totul va fi bine

    ReplyDelete
  3. de fiecare data cand se gasesc tot felul de persoane rauvoitoare care incearca sa ma demoralizeze incerc sa ma desprind usor de lumea asta materiala si sa imi inchipui ca exista ceva mai inalt decat noi, care nu-i supus efemeritatii, si pentru care merita sa cern din viata asta, cum cernea bunica faina cu sitele ei vechi, numai fragmentele de existenta care-mi trezesc amintiri placute si sperante noi...incearca si tu!:)

    ReplyDelete
  4. @ CurlyMe: încă de mi-ai lăsat prima dată comment, am simţit că mă înţelegi. Poate e doar licenţa, dar cred că e şi modul de viaţă şi de a privi lucrurile. Great minds think alike. Da, we shouldn't postpone our happiness, încerc să mă gândesc la sănătatea mea first of all. Cât despre sentimentul de gol, don't worry, you'll feel relieved and if you won't see the right way, the way will find you. :) Hugs şi ms pentru commenturi.

    @Sara: ai dreptate, thanks for your thoughts. O să încerc. :)

    ReplyDelete
  5. CurlyMe23:57

    Si eu ma regasesc in gandurile tale, e asa reconfortant sa iti dai seama ca exista persoane 'who feel the same' :).
    So, thanks for the nice thoughts. Sunt sigura ca totul va fi bine!
    Hugs back :)

    ReplyDelete
  6. pikchiu00:36

    capu' sus, pui de urs! :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare