09 August 2009

Micii oameni mari

hai sa bem o cafea chiar daca e tarziu si chiar daca dupa asta s-ar putea sa nu mai dormim cinci zile, cine stie, poate chiar asta ar trebui sa facem, sa nu mai dormim niciodata, poate asa o sa invatam sa vedem mai clar, poate ca ni se vor impaienjeni ochii atat de tare incat se vor transforma in mii si mii de cristale mici ca atunci cand craiasa zapezii l-a sarutat pe kay si poate ca vom invata ca povestile sunt doar pentru copii si ca acum suntem oameni mari si nu ne mai tine nimeni in brate inainte de culcare ca sa ne citeasca povesti cu sfarsit fericit. in noaptea asta am chef de rock si stii prea bine ca eu nu mai ascult decat muzica atat de linistita incat uneori aproape ca nu se mai aude si prietenii imi propun sa ascultam niste muzica. sau poate nu stiai. cafea si rock si poate o sa reusim sa vedem totul mai clar in timp ce asteptam sa se faca dimineata sau noiembrie. e un post despre micii oameni mari care l-au luat pe "NU" in brate si care isi ascund fata in perna atunci cand vrei sa ii impaci. e un post despre rabdare si nerabdare, despre framantari care nu isi au rostul, despre iluzii pe care le tesem intotdeauna exact atunci cand nu e cazul, in sfarsit, despre curajul de a spune adevarul.

9 comments:

  1. stii...parca l-ai scris cunoscandu-mi starea. desi pare absurd si aberant. nu ma cunosti nici macar pe mine. si de ce ia scrie un post despre starea unui necunoscut? dar totusi m-am simtit :)

    ReplyDelete
  2. o cafea tare si amară,să ţină treaz şi sufletul

    ReplyDelete
  3. Daca diminetile tale imi par perfecte, momentele astea de confruntare cu sinele imi par extrem de frumoase. Totusi, draga Verde Ursuz, adevarul? Cati au curajul asta?

    ReplyDelete
  4. @pikchiu: intotdeauna voi scrie despre altii avand impresia ca scriu doar despre mine.
    @arc-en-ciel: da, ca sa nu mai uitam de noi insine.
    @Răzvan Cîmpean: Diminetile sunt intr-adevar ale mele, dar uneori astfel de confruntari nu sunt cu sinele, ci tocmai cu oamenii care nu pot sa spuna adevarul. Nu stiu cati au acest curaj, dar eu sunt unul dintre cei care spun adevarul indiferent de consecinte. Ma refer (ca si in post) la relatii.

    ReplyDelete
  5. ti-am oferit un premiu. te astept pe blogul meu, sa vezi :)
    >:D<

    ReplyDelete
  6. Multumesc mult, :)

    ReplyDelete
  7. minunat.iti multumesc.m-am regasit mult...

    ReplyDelete
  8. Mă mir uneori cum de se regăsesc oamenii în astfel de posturi. :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare