22 February 2010

(500) Days of SummerE un film care-ţi spune de la început la ce să nu te aştepţi. Aşa că la sfârşit, nu o să te încrunţi pentru că ei doi nu rămân împreună până la adânci bătrâneţi. Şi poate o să ajungi să crezi, ca şi mine, că cel mai bine ar fi să iubim cât putem, apoi să le dăm drumul când ei nu mai simt ca noi sau noi nu mai simţim ca ei.

9 comments:

 1. dureros,dar sunt de acord cu tine..

  ReplyDelete
 2. Am văzut săptămânile trecute filmul. Dacian s-a foarte încruntat pentru final, mie chiar mi-a plăcut, pentru că aşa se întâmplă de multe ori şi în viaţă.

  Vei veni la mine pe neaşteptate
  Îţi voi spune, dragă, ai avut dreptate
  Sunt o nebună, vreau să-mi cumperi o lună
  Şi să fie pătrată, să nu ne despărţim niciodată...


  Coincidenţa face să ascult asta acum.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:26

  mi'a placut foarte mult filmul si mai ales pentru ca iti da sentimentul acela ca indiferent de ce se va intampla totul va fi bine in final.

  ReplyDelete
 4. After all, dupa Summer urmeaza mereu Autumn, nu-i asa?

  ReplyDelete
 5. @BoObOo: poate tocmai de-asta ar trebui să învăţăm să trăim momentul, ca să evităm partea dureroasă. I wonder if it's possible.
  @Răzvan: :)) deci filmul nu ne convinge pe toţi că viaţa nu e ca-n basme. Chiar recent am ascultat cântecul, cred că la Anotimpul chitarelor (?) pe TVR2, sper să nu mă înşel. E foarte frumos. :)
  @Ana: mie mi-a dat sentimentul că nici cu Autumn lucrurile nu se vor termina neapărat bine. Deşi Summer a lăsat să se înţeleagă că următoarea fată va fi cea potrivită pe el. Parc-aş face analiză pe text. :)) Nu ştiu, cert e că a fost un film frumos care te pune pe gânduri (şi gândurile diferă, iată, de la un om la altul :) )
  @MaryD: Aşa cum după Autumn urmează Winter. :p

  ReplyDelete
 6. Dupa ce ne-am uitat la film, am decis impreuna ca pe fetita noastra o cheama Summer.
  Ne iubim in libertate, cand putem, cat putem. Nu stiu ce a fost, ce este si ce va fi, nu stiu nici macar ce ar fi daca. Stiu doar ca Summer a noastra stie toate astea despre noi. :)

  ReplyDelete
 7. şi libertatea asta e cel mai frumos lucru. once we understand it as it is, we're free and happy to love and move on, aren't we? :)

  ReplyDelete
 8. un fel de Otilia Marculescu, Summer asta (tocmai am terminat de vizionat şi eu filmul) :)

  ReplyDelete
 9. :)) foarte bună comparaţia, mi-a plăcut! :)

  ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.
îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare