12 February 2010

open minded

imi caut in continuare un job, stand la biblioteca atata vreme mi-am dat seama ca nu m-ar deranja deloc sa stau la un birou. de fapt, nu cred ca mi-am dorit vreodata sa am un job pentru care ar trebui sa fiu nevoita sa alerg de colo-colo. dati-mi un birou si un calculator (cliseu de care unii ar vrea sa scape, stiu) si o sa fiu multumita. desigur, biroul nu va scapa fara amprenta personala, iar calculatorul se va umple de randuri care ar ajunge mai tarziu pe hartie. cam asta mi-e visul, sa scriu si sa fiu platita pentru asta. drumul pare lung pana acolo, mai ales cand iti tot lasi CV-ul peste tot si vezi ca inca 1600 de oameni asteapta acelasi lucru ca si tine. atitudine pozitiva? sigur, o am, uneori o pierd si atunci sunt momente in care am impresia ca nu o sa ma angajez in vecii vecilor, dar cei cu job iti spun ca asta e, acum e criza, trebuie sa mai astepti. oricum ar fi, nu reusesc sa ma bucur de timpul asta pe care nu il merit si cu care nu prea stiu nici ce sa fac. sigur, am decis sa ma intorc la handmade si sa scriu in sfarsit o carte, dar am nevoie de disciplina pentru ca recunosc, tind sa devin foarte lenesa de obicei.

si cam astea mi-ar fi dilemele, ma omoara rutina.

what's your story? :)

13 comments:

  1. my story is that I have să tocesc până mâine o groază de formule şi constante pe care trebuie să le aşez pe urmă pe foaie într-o ordine cât se poate de exactă. ce poate fi mai trist de atât? :)
    Eu cred că o să găseşti ceea ce cauţi, dacă îţi doreşti cu adevărat. şi mai ştiu că o să ajungi să scrii cartea aia. şi eu mă gândesc la ceva asemănător în ultima perioadă. sper să am puterea să-mi duc gândul până la capăt. şi să încep transformarea lui into reality cât mai curând.

    ReplyDelete
  2. exact aceeasi. fiecare detaliu. scarry, huh?

    ReplyDelete
  3. Well, kinda the same over here. Şi da, frumos ar mai fi ca cineva să mă plătească pentru a scrie, dar la fel de frumos ar fi să nu fiu nevoită să devin prizonieră permanentă a aceloraşi patru pereţi. Uite asta e dilema mea. Cum să fac să scriu, fiind mereu pe drumuri...

    ReplyDelete
  4. @Lumi Cris: good luck cu constantele şi aşezarea lor. mda, poate că nu îmi doresc suficient de mult, cine ştie? deşi de încercat, am încercat more than enough.
    @Fata verde: păi da, destul de scary, mai ales dacă spui că fiecare detaliu e acelaşi. :)

    ReplyDelete
  5. @day-dreamer: cred că se rezolvă cu înţelegerea şefului, un laptop şi o conexiune bună la internet. :) sigur, toţi am fi mult mai inspiraţi dacă nu am scrie mereu în acelaşi loc, dar uneori chemăm creativitatea la noi.

    ReplyDelete
  6. Eu as vrea sa ilustrez o carte pentru copii.

    ReplyDelete
  7. sa scriu mai mult si sa fac un filmulet de 3min.

    ReplyDelete
  8. Anonymous15:03

    My story? Multe, muuulte planuri si idei. Timp prea putin. Sunt in urma cu multe. (Muuulte!) Si sunt fericita. Fericitaaa! :D (Ma repet?:D) Spun eu ca nu am timp, dar adevarul e ca nici nu-mi prea sa am prea mult timp. Visez sa dorm o zi intrega, dar cand am ziua aceea, trebuie neaparat sa ies din casa ca sa ma simt eu bine. :D:D Cat despre carte, te incurajez sa o scrii, atunci cand simti. Eu cu siguranta o voi citi. :)

    ReplyDelete
  9. @Cristina Papacu: şi mie mi-ar fi plăcut, maybe one day, who kows.
    @hain: :) aşa să faci!
    @Aproapealb: cel mai important e că eşti fericită! o să le faci pe toate! (but you lardeay knew that :p)

    ReplyDelete
  10. haha, am vrut să scriu "already", fireşte. :))

    ReplyDelete
  11. Anonymous13:17

    Mda, am uitat si eu un cuvant acolo mai sus. :D

    ReplyDelete
  12. Careful what you wish for:P I once had sort of the perfect job. I was an editor for this guys: http://inoutstar.com/
    Ma plateau sa aberez in stil caracteristic, pe diverse teme. Si vai, cum aberam :D
    DAR... dupa 6 luni de scris despre orice, de la Paris Hilton la formele sanilor la biografia lui Freud I quit. Because it wasn't me. It was pretty cool but not me.
    I sort of miss it, from time to time. Dar imi revin :)
    I was made to be a doctor :D

    ReplyDelete
  13. I don't know how much I know this "me" for the moment. Presupun că va trebui să încerc mai multe lucruri şi să văd what suits me best.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare