17 February 2010

pe ploaie

m-am gândit că fiindcă abia din martie e oficial primăvară, nu are rost să mă mai supăr pe cei care se ocupă cu vremea. astăzi am realizat un lucru maaare: am făcut birou dintr-o comodă pe care până acum a domnit în voie bună o adevărată panoplie a feminităţii. acum sunt la rang de cinste cărţi de toate soiurile, de la cărţi de publicitate şi dicţionare de engleză comercială şi tehnică, până la cărţi pentru copii şi romane serioase. şi tare mă bucur că în sfârşit o să am un loc care o să mă inspire să scriu ca un om responsabil şi nu ca un leneş abia trezit din somn care vă comunică ştirile din vârful patului. acum vă scriu deci privind cu mândrie la cărţile din faţa mea. şi deşi zilele trecute am dat sfoară-n ţară că o să fac pricomigdale, abia în seara aceasta o să trec la fapte. şi parcă-mi şi place ploaia asta, acum că sunt la adăpost şi la căldură. şi până mă întorc, v-aş întreba ce credeţi voi despre audiobook-uri. nu am ascultat până acum niciuna şi ştiu din ce ni s-a povestit la master, că în general cărţile cu audiobook nu se vând tocmai bine. aşadar, dacă aveţi de împărtăşit impresii de "călătorie" în acest sens, le aştept cu mare drag şi interes.


later edit: iată şi rezultatul! :)
this is also my cookie jar (occasionally filled with rice :-< ): © Verde Ursuz

9 comments:

  1. eu n-am mancat niciodata pricomigdale... :(

    ReplyDelete
  2. well, nu-i timpul pierdut. mie-mi plac tare mult, recunosc.

    ReplyDelete
  3. aa, pai nici n-auzisem pana acum de asa ceva :)) ma gandeam ca o sa-mi oferi tu cateva :)

    ReplyDelete
  4. imi place foarte tare cum suna cuvantul asta: pricomigdale..parca nu e din secolul nostru, parca e roz, cu volane, umbreluta, si soare pe gene. n-am mancat niciodata, dar mi-e o poftaaaaaa..cu un ceai de musetel cu levantica...

    ReplyDelete
  5. Anonymous14:24

    Mie nu-mi plac audio book-urile, din mai multe motive: in primul rand, o carte nu ar trebui sa te tina legat de niciun dispozitiv ciudat. O carte trebuie sa ma deconecteze de la atata tehnologie, nu sa ma faca dependenta de ea. Si apoi, memoria auditiva mi-e mult mai slaba decat cea vizuala. Imi place ca atunci cand citesc sa subliniez si sa colorez parti interesante, dar asta se pierde cu totul cand vine vorba de audio-books. Oricum, stiu persoane care se descurca mult mai bine auditiv decat vizual, si pentru acelea sunt grozave! (si mai sunt grozave pentru cei cu tulburari de vedere si pentru copiii care nu stiu inca citi si vor sa asculte povesti)

    ReplyDelete
  6. @Luminiţa: Too late, I ate them all. :( :p
    @Fata verde: uite eu ceai de muşeţel de levănţică n-am băut niciodată şi parcă şi ceaiul ăsta sună ca şi cum ar fi din alte lumi, mai de poveste decât cea cu care ne confruntăm în fiecare zi. :)
    @aproapealb: îţi mulţumesc tare mult pentru că ţi-ai exprimat punctul de vedere în legătură cu audio book-urile, chiar mă interesa subiectul. şi eu sunt de aceeaşi părere şi prima parte e valabilă şi pentru e-books. :)

    ReplyDelete
  7. arata delicioase.cred ca vreau si eu:d
    despre audiobook-uri inca nu stiu ce sa spun,am pe acasa cateva.as crede ca ar conta vocea.totusi cred ca ma atrag:)
    si stii ce eu astept?:d
    mmm?:)

    ReplyDelete
  8. :) eu încă nu am testat, but I will, de curiozitate. şi ştiu ce zici tu, dar nu prea am chef de mine lately.

    ReplyDelete
  9. pai,vrei sa iti cant ceva?:p

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare