29 January 2010

pe benjamin franklin

acum că-i noapte iar şi ninge, aş vrea să ne-mpărţim zăpezile. să ne plimbăm mână-n mână pe Benjamin Franklin, să cumpărăm repede ceva de la patiseria franceză, poate să şi stăm un pic de poveşti la una dintre măsuţele de pe trotuar. ce spui?
acum că-i noapte şi ninge iar, aş sacrifica somnul şi aş ieşi cu tine prin zăpadă. poate să alunecăm pe gheaţa din faţa Ateneului.
încep să cred că depinde de noi să facem totul să fie uşor, să ne ferim de drame şi lacrimi înnodate în barbă la nesfârşit. ce spui?

5 comments:

  1. eu incep sa cred ca ai din ce in ce mai multa dreptate, totul depinde de noi, iar atunci cand cerul e mai innorat ca niciodata si ne dorim raze de soare si oaze de caldura, poate ar trebui sa ne uitam si spre pamant, sa avem grija sa nu calcam melcii care au iesit la plimbare.
    p.s.te invit si pe tine la o plimbare pe blogul meu sa primesti o mica distictie:))

    ReplyDelete
  2. Si eu cred ca ai dreptate. In final, oarecum, de noi depinde. De noi depind lacrimile si zambetele, cata fericire sau cata tristete. Mai demult nu credeam asta, dar acum cred.

    ReplyDelete
  3. :) şi mare dreptate ai şi tu. mulţumesc pentru nominalizare. din păcate, nu sunt adepta lepşelor şi nici a premiilor în lanţ, de orice fel. it's just a thing of mine. :)

    @Diana: dar de noi depinde şi să nu mai fim trişti.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare