04 February 2010

acum că am timp

am devenit ca un urs leneş care vrea doar să hiberneze. aşa că ieri mai-mai că am ieşit din casă, m-am învârtit puţin pe calea victoriei, dar m-am întors repede, bucuroasă totuşi de gura de aer rece şi oarecum proaspăt. azi o să ies ceva mai mult, chiar dacă my good spirits are not completely back. am văzut multe filme, dar nu pot recomanda niciunul în afară de Ensemble, c'est tout. în rest, se pare că m-am uitat la filme pe care nu le pot recomanda şi pe care o să le uit cu siguranţă. şi m-am săturat până peste cap de ţurţuri, de gheaţa de pe trotuare care pare să nu se mai topească odată. vreau... nici eu nu ştiu ce vreau... cert este că urăsc să am timp liber şi să nu am ce face cu el, să nu am cu cine să ies, să fiu nevoită să stau în casă din cauza unui prea obositor frig, să nu pot să dorm şi să nu pot să citesc din cauză că nu am putut să dorm. azi o să ies din casă şi sper că la întoarcere, o să fiu iarăşi eu.

7 comments:

  1. poate o sa te regasesti pe un trotuar inghetat asteptandu-te :)

    ReplyDelete
  2. Dar tu nu mai ai examene, domnisoara? :)) Sa vezi ce motiv sa te plimbi e asta. :> Bine, tot e problema zapezii si a ghetii. :-? Bleah...

    Ai putea sa-ti setezi ca obiectiv "azi ma duc la Diverta din Romana sa vad daca mai au pixul ala de 30 de ron" or something like that. ;))

    ReplyDelete
  3. @pikchiu: m-am regăsit într-o dimineaţă, cu un ceai cald şi multă linişte.
    @doppelganger: nu, gust libertatea deplină cam de duminică. n-am fost tocmai in the mood for a walk şi cu siguranţă şi frigul a accentuat dorinţa de a nu ieşi din casă. bad choice, aerul de afară e întotdeauna mai sănătos, chiar aşa, poluat cum e el.
    :))as for diverta şi pixul ăla de 30 de ron... nu sunt fană Diverta, dar uite că o să mă duc totuşi până la ikea (şi să nu aud de consumerism şi alte bazaconii că mă supăr).
    offtopic: you've been to control last days, haven't you? ;)

    ReplyDelete
  4. mi-a placut prea mult "ensemble, c'est tout" :)

    ReplyDelete
  5. :) it is quite a beautiful movie. mă bucur că ţi-a plăcut.

    ReplyDelete
  6. Nu, nu aveam de gand sa zic nimic de consumerism. :)) I'll save it for later. :> Si am fost in Control intr-adevar, dar doar un pic la Control Movie Sunday-ul de saptamana trecuta. ;)) La cat de obosit sunt in ultima perioada, nu prea mai imi arde nici macar de Control. :))

    ReplyDelete
  7. da, da, şi eu tot la filme, doar că primul m-a captivat mai mult decât al doilea (pe care îl mai văzusem şi poate de-asta mi-am şi pierdut răbdarea).

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare