07 July 2010

when I make plans, I make plans

nu-mi mai trece de viena si nici nu o sa-mi treaca vreodata. mai ales ca e musai sa ma mut acolo pentru totdeauna. mai am insa in plan paris si londra cat mai curand posibil, ca sa nu ma gandesc pe urma ca poate mi-ar fi placut mai mult parisul sau vreo provincie plina de verdeata din partea de nord a angliei. in rest, in afara de cehia si portugalia, nu ma pot gandi acum la o alta tara care sa ma atraga si pe care sa vreau sa o vizitez in viitorul apropiat. a, stai, ar mai fi norvegia si finlanda, but my oh my, tare-i frigut pe la ei si eu am tremurat deja de frig in germania si-n austria de cateva ori.

pe de alta parte, parca-parca imi revine curiozitatea aceea legata de"viata ne rezerva cele mai frumoase surprize". s-ar putea sa fie doar teama de a ma aventura intr-o schimbare atat de importanta, mai stii? poate mi-ar fi mai usor daca as considera ca nu e such a big deal, but it is, isn't it?

o sa mai dureze insa un timp. mai sunt aici lucruri de pus la cale, facut curat prin viata, crescut profesional un picut (ca doar sunt abia la inceput si abia intuiesc directia spre care ar trebui sa pornesc) si cam atat.

momentan am insa un dor de o plecare scurta si de-o plimbare prin ringul vienez pe care nu ma las pana nu-l invat ca-n palma.

No comments:

Post a Comment

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare