26 October 2010

felicitari, felicitari

felicitari aud la tot pasul, tot soiul de felicitari aruncate ca si cum atat astept, niste felicitari care pana ajung la mine se transforma intotdeauna in semne de intrebare: felicitari? felicitari? cu calm vine insa raspunsul: faci bine, asa e cel mai bine. felicitari, felicitari. tu uiti sa te feliciti insa tocmai pe tine, doar de la tine asteptai felicitari si o confirmare: faci bine, asa e cel mai bine.

felicitari, felicitari, iar eu ridic privirea putin sceptica si ma intreb de ce nu fac si ei la fel si daca incurajarile isi au vreun rost atunci cand te simti cumva singur intr-o mare de felicitari. felicitari, felicitari, as putea sa le adun pe toate, in 23 de ani am strans un munte de felicitari. felicitari pentru reusite mari, felicitari pentru reusite mici, felicitari pentru interviuri, felicitari pentru articole, felicitari pentru atatea felicitari.

asa ca acum s-a format un munte de felicitari care se clatina insa la cea mai mica adiere de vant. felicitari? ce faci cu toate felicitarile? eu nu stiu ce sa fac cu ele.

1 comment:

  1. sa le pastrezi pentru cand nu vei mai primi... :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare