16 July 2010

Interviu

Aproapealb stie sa puna intrebari bune. Sper doar ca raspunsurile mele vor fi pe masura lor.

Cum te simti acum ca esti semi-persoana publica? :)
Semi-persoana publica e mult spus. Sunt doar inca un blogger care poate isi iubeste blogul mai mult decat ar trebui. As spune ca ma simt la fel, doar ca blogul (/bloggingul) mi-a schimbat mult stilul de viata si de gandire. Cea mai mare bucurie o am atunci cand primesc un e-mail de la o persoana complet necunoscuta care imi spune ca i-am adus zambetul pe buze in ziua respectiva. Mai sunt, desigur, si prietenii mei care imi citesc blogul, dar cu ei e deja alta poveste. :)



Ti se pare vreodata ca impartasesti prea mult unor oameni necunoscuti?

Mai mereu. Dar nu ma uit niciodata inapoi. Asa sunt eu, impulsiva. Si singurele dati in care mi-a parut rau ca am fost cu mult prea sincera au fost cele in care oamenii au profitat de acest lucru. Dar unor astfel de oameni nu ai ce sa le faci, asa ca ii pui deoparte intr-o cutiuta a oamenilor pe care nu vrei sa ii mai lasi sa te supere si mergi mai departe. La urma urmei, lumea e plina de oameni frumosi. Iar sinceritatea e ceva care tine de caracterul unui om. E sau nu e. Nu are zile in care decide sa se manifeste sau nu.

 
Te-ai intalnit cu multe persoane pe care le-ai cunoscut doar prin blog?

Multe persoane nu au fost. S-ar putea chiar sa le pot numara pe degete. Dar de fiecare data au fost oameni interesanti, asta e clar. Cu unul dintre ei mai sunt prietena si astazi, si noi ne-am cunoscut acum 3 ani. In rest, mai sunt oameni cu care ma vad din cand in cand, dar nu foarte des. Vara trecuta l-am cunoscut pe Hain, iar recent am cunoscut-o pe Lumi Cris cu care m-am intalnit deja de doua ori si cu care sper ca o sa ma intalnesc din nou. Cred ca mai mult decat ce poti invata din carti, poti sa inveti de la oameni.



Ce e scrisul pentru tine? (Desi la intrebarea asta imi amintesc ca ai raspuns oarecum intr-un post Why blog, dar poti sumariza :P.)

Un fel de Coldrex pe care il iei atunci cand esti racit. Lasand gluma, scrisul e o parte importanta din mine pe care trebuie sa o educ si sa o perfectionez. Daca nu as mai fi atat de dezorganizata, as reusi. But I'm working on it.

Care este blogul tau favorit de citit?

Imi place ca dupa 4 ani de zile, am acelasi raspuns la intrebarea asta: Mintea de ceai. Mai am inca doua care-mi plac mult de tot si pe care trebuie sa le mentionez: Luc si Zenobia. Mintea de ceai ramane insa blogul pe care il vizitez in fiecare zi, din tinerete, iata. Talking about a true stalker!



Cat timp crezi ca vei mai continua sa scrii pe blogul acesta?
Daca Dumnezeu (sper ca nu se astepta nimeni sa zic Buddha :p) o sa vrea sa ma ajute sa mai pot scrie si la 80 de ani, atunci o sa scriu si atunci. Pun pariu ca blogspot va putea suporta o arhiva de o viata pana atunci!


De ce e ursuz verdele?
Nimeni nu e fericit tot timpul. Asa ca verdele, o culoare de care ma simt legata in mod inexplicabil, devine uneori ursuz. Dar e un "ursuz" caracteristic mie care nu-mi da voie sa-i supar si pe cei din jurul meu.



4 comments:

  1. Anonymous11:28

    Apreciez. :)

    ReplyDelete
  2. i'a te uita. :) mi-a placut mult interviul:p ca-n reviste:p

    ReplyDelete
  3. ah, mi-a luat-o Laura inainte, not fair :D dar las', nu scapi tu nici de interviul meu ;)
    foarte frumos ai raspuns >:D<
    si desigur, ne mai intalnim, numa' sa termin odata cu sesiunea asta... :-<

    ReplyDelete
  4. @aproapealb: mulţumesc.
    @hain: :)) ca-n reviste, zici bine.
    @Lumi: baftă în sesiune şi ne vedem!

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare