30 July 2010

pastiche gone bad. esterhazy.

(1)
exista un barbat. ma iubeste. il urasc. imi spune ca vrea sa ne casatorim. il lovesc cu ce nimeresc, uneori il zgarii cu mainile goale, nu fac niciodata mai multa cafea ca sa bea si el. cateodata sufera ca un caine si pleaca doua zile intregi. nu stiu unde se duce. nici nu vreau sa aflu. pe urma se intoarce si imi spune ca nu poate sa traiasca fara mine. dimineata imi aduce flori, la pranz imi aduce flori, seara imi aduce o cutie cu ciocolata. arunc florile, pastrez ciocolata, dar nu uit sa ii amintesc cat il urasc pentru toata ciocolata pe care mi-o aduce. el ma iubeste si imi aduce o cutie si in seara urmatoare.

(2)
exista un barbat. ma uraste. il iubesc. imi place sa il vad dimineata cum isi pregateste costumul, cum uita sa isi puna ceasul, dar niciodata butonii. ii pregatesc micul dejun, pranzul, cina, desertul. tranteste usa de fiecare data cand pleaca. esti o ticaloasa, imi spune, dar nu pleaca de langa mine. ma uraste pentru ca nu ma iubeste. te-ai ingrasat, imi spune si eu alerg in baie, 46,5 kilograme, ca si acum o luna. nu mai mananc nimic doua zile. se enerveaza cand vede ca fac asta. atunci imi imaginez ca ma iubeste, dar ma ia de mana si ma duce in dormitor unde imi spune ca ma uraste, dar ca a trecut prea mult timp ca sa mai poata pleca de langa mine.

(3)
exista un barbat. ma iubeste. il iubesc. ne iubim la 6 dimineata, inainte sa ne bem cafeaua.

(4)
exista un barbat. il urasc. ma uraste.

6 comments:

  1. hehe. varianta 3 is the ideal one? :D

    ReplyDelete
  2. Minunat...
    Asta da postare pe cinste despre iubire...
    Sa fiti iubiti!

    ReplyDelete
  3. offtopic:
    how do you like my shelf? :D

    ReplyDelete
  4. o adevărată dragoste. :))

    ReplyDelete
  5. simplu si frumos ai scris.
    I go with no.3, though

    ReplyDelete
  6. @lumi: I have no idea. celelalte nu sunt de preferat, oricum. as for the shelf, me likey, trebuie să citesc şi eu Jurnalul fericirii.
    @doareu: aşa zic şi eu. :p
    @moni: cu năbădăi, they say.
    @cristina: :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare