13 September 2010

Gars ar putea fi un nume de motan

intoarce tu lucrurile catre mine. aduna-ti singur hainele pe care le-ai uitat ieri. spune-le tu oamenilor cine sunt si cine esti. invata sa-ti faci singur cafeaua, macar o data. da-ti singur seama cand e timpul sa pleci sau sa ramai. zambeste tu si pentru mine, macar o perioada.

daca am fi din nou in garsoniera, ai apasa pe enter chiar acum, iar postarea ar ajunge pe blog injumatatita, cum ai facut de multe ori inainte. aduna singur parul de pisica de pe perna si nu te mai plange ca lasa par. iesi singur in balcon la o tigara si nu ma mai chema si pe mine. inchide si usa de la balcon, intodeauna se face curent.

adu-ti mai apoi aminte ca mi-ai spus candva ca britanicii nu cunosc notiunea de curent facut intre doua usi sau ferestre deschise. citeste-ti singur stirile din online si adu-ti singur cafeaua la pat. mangaie-ti singur obrajii si gandeste-te, macar pentru ca o clipa, ca nu mai e nimeni in garsoniera. poti?

eu da. ce facem mai departe?

foto:  reblogged from the Internet.

6 comments:

  1. e grea viata in doi!

    ReplyDelete
  2. sometimes. :)
    but offtopic: how you like the new design?

    ReplyDelete
  3. Can I answer that too?

    ReplyDelete
  4. :)) you didn't have to ask. you don't like it?

    ReplyDelete
  5. floricelele de pe fundal par mai mult primavara/vara. si e atat de frumos toamna. :D cred ca-mi placeau cartile colorate mai mult. dar ma conformez with the owner. :D

    ReplyDelete
  6. thanks, I like this one better.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare