11 June 2010

weekend plin



unde sa merg mai intai? se anunta un weekend plin, plin de tot. avem street delivery, avem noaptea galeriilor, avem bookfest, avem concerte in fata ateneului in fiecare seara. o sa prind cate putin din toate. avem un soulmate care se intoarce tocmai din germania si de care mi-a fost dor, dor de tot. avem planuri mari si-un mare zambet pe chip. avem muzica buna, desi nu mai avem casti. avem 36 de grade, dar la street delivery vom gasi limonada. avem un bucuresti plin de viata si de evenimente frumoase. si trebuie sa avem grija sa ne placa, doar e al nostru. avem oameni care il fac urat, dar avem si oameni care stiu cum sa il faca frumos cu adevarat. avem un weekend minunat, eu zic sa profitam din plin!

multa umbra, dragilor!
revin cu poze in zilele urmatoare si cu tolba plina de povesti!

offtopic: n-am uitat de lista de carti, n-am uitat de cele doua proiecte foto (sper din suflet ca unul dintre ele sa se materializeze intr-o carte), n-am uitat ca fericirea sta intr-o ceasca de ceai. [foto: verde ursuz]

verde ursuz e tare fericit. :)

7 comments:

  1. Spor maxim si voie buna!
    Zambete si bucurii!

    ReplyDelete
  2. eu azi am fost la bookfest si la street delivery. bookfest down, street delivery so up! :) as fi vrut atat de mult sa mai pot trece si in zilele urmatoare, am o vaga impresie ca oricum nu voi face mare branza nici daca stau acasa, dar nici singur nu e tare placut sa te plimbi, cum am fost eu astazi... dar macar m-am bucurat de ce am vazut si am facut multe poze :)
    te pup!!! >:D<

    ReplyDelete
  3. ps: sunt tare simpatice noile hainute ale blogului ;)

    ReplyDelete
  4. me likes your new old homie too!

    ReplyDelete
  5. @DoarEu: mulţumesc, la fel! :)
    @Lumi: La bookfest o să dau o fugă imediat, pe urmă la ateneu şi abia tonight la Poni hoax @Street Delivery. o să te întreb după ce ajung şi eu la târg de ce zici că e down. :)
    @A dreamer: cu mare drag te-aş lua, poate te gândeşti totuşi să te muţi aici. :)

    ReplyDelete
  6. pai zic ca e down ca m-am enervat la culme cand am constatat ca nu gasesc nici una din cartile pe care imi doream atat de mult sa le cumpar... am cumparat totusi vreo 3, insa nimic din ce imi propusesem... hate this! pentru ca sunt in foarte mare intarziere si lipsa de idei in legatura cu un cadou... :(

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare