26 June 2010

I just very killed a mosquito









Pentru liniştea mea şi a cititorilor mei, să ştiţi că de astăzi înotăm în ape mai liniştite. Şi că am primit o propunere de colaborare ca editor datorită blogului. :) Lucru care se va face, desigur, pe lângă job. I was pleased to find out that it was thanks to my blog.

Cea mai bună îngheţată ever (cu excepţia celei pe care o mâncam când bunicul meu lucra la fabrica de lapte şi mergeam în vizită... dar asta se întâmpla acum 19 ani) a fost cea de la City Grill. Surprinzător, nu? Nu chiar, păstrăvul lor la grătar e chiar yumm. Revenind însă la îngheţată... cea mai bună, cea mai bună, cea mai bună! Cereţi îngheţata de casă când treceţi pe acolo şi o să vă daţi seama încă de la prima înghiţitură cât este de diferit gustul faţă de cea pe care o mâncaţi în mod obişnuit.

Alte veşti? Am cumpărat azi nişte mobilă, am montat-o, am un loc minunat de luat micul dejun, am ajuns mai mult târâş până în carrefour ştiind că mâine-mi vin prieteni în vizită şi le-am promis îngheţată şi brioşe cu fructe de pădure (pe care le voi face mâine dimineaţă, fireşte). încă nu m-am gândit la un fel principal rapid şi bun, dar am lângă mine my precious cooking books. nu ştiu cum am reuşit să mă întorc din carrefour cu toate raioanele după mine, cert e că nici n-am luat tot ce mi-ar fi trebuit. şi după toată ziua aceasta plină, am reuşit să mai şi gătesc ceva. muream de foame, vă imaginaţi.
foto: verde ursuz (şi să ştiţi că toate sunt de azi :) ca să vedeţi ce blogger responsabil sunt)

1 comment:

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare