19 May 2011

then let it be disaster

pinterest.com    

oh, but we grow, we grow.

concluzii. joi, in vreme de furtuna.

pana la urma, e bine sa te bucuri de lucrurile marunte. fericile mari sunt rare si, de cele mai multe ori, iti dau dureri de cap. asa ca bucura-te chiar de acum de cea mai mare fericire pe care o poti simti in orice moment: esti. si zambeste-ti dimineata cand iti faci cafeaua sau ceaiul si cand pregatesti masa pentru tine sau pentru cel de langa tine. si propune-ti sa te schimbi daca e ceva care nu iti place la tine. si propune-ti sa scapi de greutatea aceea care iti apasa umerii in fiecare zi. poti sa simti ca pasesti cu incredere atunci cand ai increderea ca poti face asta. si invata lucruri noi. cand a fost ultima oara cand ai invatat ceva nou?

si renunta acum la oamenii care, din motive care nu tin intotdeauna de noi, te fac sa suferi sau te intristeaza. nu irosi niciun minut din viata ta gandindu-te la trecut sau la lucruri pe care nu le poti controla daca asta iti amaraste viata. ai de ales intre a te simti bine si a te simti rau. le-am incercat pe amandoua si acum incerc sa tin cu dintii de prima varianta.

am invatat ca suferintele sunt atat de mari cat le lasam noi sa fie. sa nu ne mai alimentam gandurile negative. sa nu mai amanam lucrurile de care ne temem. daca vrem sa spunem ceva, sa spunem. orice consecinta va insemna o schimbare care trebuia sa aiba loc. nu uita ca atata timp cat continui sa faci acelasi lucru, viata ta va ramane in continuare la fel.

si cam atat. momentan incerc sa nu ma enervez ca unii inca nu au aflat ca pisica a murit de prea multa curiozitate.


1 comment:

  1. now that's a hell yea positive thinking!
    great song, btw! :)

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare