14 March 2011

poate de marţi

anticipate.

trec iar peste zi deşi abia m-am trezit acum două ore. mă visez seara, înapoi acasă. fiecare zi începe cu o nouă promisiune, o nouă speranţă: azi nu o să. dar până la urmă tot acolo se ajunge.

ai nevoie de linişte, dar liniştea nu vine niciodată de la oameni. către unde şi de ce? vezi schimbarea aia, o simţi. s-ar putea să fie doar în mintea ta. oricum, în jurul tău, totul s-a schimbat într-un an de zile. ca şi cum, în fiecare an, o iei de la capăt cu alt peisaj în jurul tău: tu, nemişcat, în faţa unui retroproiector care derulează în spatele tău păduri prea colorate, cu fluturi şi căprioare.

9.00. am nevoie de linişte, dar de la oameni nu poţi primi niciodată linişte. îţi oferă, cu braţele deschise, toate supărările lor. ce bine că nu mai am nevoie de oameni.



5 comments:

  1. ce bine ar fi sa nu mai avem nevoie de oameni. da, oamenii nu iti ofera liniste... decat foarte rar, si pentru scurta perioada de timp. :)

    o zi si o saptamana magica iti doresc!

    ReplyDelete
  2. Anonymous01:19

    ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou pe blog. si ma bucur ca nu l-am sters din lista, desi nu am mai intrat de mult. scrisul tau imi face bine. sensibilitatea ta imi face bine. sunt sigur ca si tu, la randul tau, ai sau o sa ai oameni de la care sa iei lucrurile astea. o viata fara oameni e ca o masina la care te uiti si pe care nu o folosesti niciodata.

    ReplyDelete
  3. @DoarEu: da, exact cum ai spus. mulţumesc, o săptămână frumoasă şi ţie. :)
    @belloimpossibile: mulţumesc. cândva, da, existau, acum tot prin scris încerc să regăsesc acest sentiment, dar nu prin prezenţa lor.

    ReplyDelete
  4. înţeapă gândul ăsta. cum e fără oameni?

    ReplyDelete
  5. e mult mai bine. e linişte. tu alegi când, cu cine şi dacă vrei să vorbeşti.

    ReplyDelete

With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now. Ralph Waldo Emerson

Don’t pray when it rains if you don’t pray when the sun shines.




îmi ţin fericirea în buzunare, în zeci de buzunare cusute pe dos.

My photo
scriu pentru mine, ca să cresc mare